Primarul din Băcia vrea sală de sport în comună

14 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Primarul comunei Băcia, Florin Alba (foto), a făcut demersuri la Compania Naţională de Investiţii pentru aprobarea unui nou proiect de construire a unei săli moderne de sport în curtea şcolii din Băcia.

Astfel, a fost predat amplasamentul pe care va fi construită sala de sport către CNI. Acest lucru se impunea ţinând seama de faptul că vechea sală de sport nu mai corespunde cerinţelor actuale.
„Viitoarea clădire va fi cu mult mai mare, având o suprafaţă utilă de 388 mp şi va avea o suprafaţă de joc de 170 mp, un depozit de materiale sportive, un cabinet medical, două vestiare pentru băieţi şi două pentru fete, două săli de duşuri, două grupuri sanitare, două spălătoare, birou, vestiar, grup sanitar, sală de duş profesor şi o sală pentru centrala termică. Sala va putea fi utilizată de către un grup (o clasă) de 30 de elevi”, a spus primarul Florin Alba.
Edilul din Băcia spune că îşi doreşte ca şi elevii din comuna sa să aibă parte de o infrastructură modernă. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Final pentru Legea care le permite să iasă la pensie mai devreme

Final fericit pentru legea care le dă posibilitatea unora să iasă la pensie mai devreme cu doi ani faţă de...

Sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile

Pe site-ul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 9 iulie 2020,...

Anunţ finanţe, 15.07.2020

Închide