Final pentru Legea care le permite să iasă la pensie mai devreme

14 iulie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Final fericit pentru legea care le dă posibilitatea unora să iasă la pensie mai devreme cu doi ani faţă de vârsta standard. Ieri, deputaţii au dat votul final, iar legea urmează să fie promulgată de preşedintele ţării.

„Împreună cu colegii mei parlamentari PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor şi Natalia Intotero, am votat astăzi în plenul Camerei Deputaţilor, propunerea de lege prin care locuitorii judeţului Hunedoara, care au locuit mai mult de 30 de ani în zonele cu poluare remanentă, vor beneficia de o reducere de doi ani a vârstei standard de pensionare fără penalizare! De această lege vor beneficia cetăţenii municipiului Hunedoara, precum şi cetăţenii din Petroşani, Petrila, Vulcan, Lupeni, Aninoasa, Uricani, Călan, Brad, Deva, Orăştie, comuna Teliuc, comuna Crişcior, comuna Veţel, comuna Ghelari, comuna Băiţa, comuna Baia de Criş şi comuna Certeju de Sus. Datoria şi obligaţia celor care au fost trimişi în Parlamentul României este să nu uite niciodată de semenii lor care şi-au pus încrederea şi speranţa în cei pe care i-au votat”, a declarat Ilie Toma (foto), deputat PSD de Hunedoara. (A. Năstase)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gogu spune:

    daca tot vreti sa va aduceti aportul la ac.lege veniti cu amendamente pt cei care au iesit deja.considerati de exemplu ca mai au 2 ani vechime!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile

Pe site-ul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 9 iulie 2020,...

Anunţ finanţe, 15.07.2020

S-a dat startul perioadei de transferări la fotbal

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, ieri, pe site-ul său oficial, startul perioadei de transferuri pentru sezonul competiţional 2020-2021, cluburile...

Închide