Primăria Hunedoara sprijină turismul local

10 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

După o perioadă deosebit de grea, generată de starea de pandemie, Primăria municipiului Hunedoara doreşte să vină în sprijinul deţinătorilor de spaţii de cazare din zonă printr-un parteneriat cu proprietarii acestor afaceri pentru a promova atât Castelul Corvinilor, cât şi pensiunile şi hotelurile.

Turismul este o parte importantă a economiei locale, Castelul Corvinilor fiind principalul motor economic al oraşului. Scopul nostru este ca vizitatorii castelului să devină turişti în Hunedoara, să petreacă aici cât mai mult timp. De aceea, vrem să sprijinim unităţile de cazare autorizate din oraş prin promovarea lor directă pe site-ul Primăriei municipiului Hunedoara, în ziarul online şi pe pagina de Facebook care a adunat, în ultimii patru ani, peste 24.000 de urmăritori.
În primă fază, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (medalion), îi invită pe toţi reprezentanţii unităţilor de cazare la o întâlnire formală, la sediul Primăriei municipiului Hunedoara, cu scopul de a relansa turismul în municipiul nostru.
Ne unim forţele pentru a sprijini turismul. În ce ne priveşte, dorim să le asigurăm tot sprijinul nostru reprezentanţilor unităţilor de cazare. Vom furniza turiştilor, prin toate canalele de care dispunem, o listă completă a unităţilor de cazare din municipiul Hunedoara şi ţinutul Pădurenilor, pentru ca ei să nu întâmpine nici o problemă de la sosirea în oraş şi până la plecare.
„Sigur, turiştii se pot informa singuri cu privire la locurile de cazare sau punctele de atracţie din oraşul nostru, dar considerăm că este important să le punem şi noi la dispoziţie un ghid turistic virtual, care să cuprindă toate unităţile de cazare autorizate de primărie, muzeele, parcurile şi nu în ultimul rând restaurantele, terasele şi barurile. Împreună cu echipa de Comunicare vom realiza acest ghid care vine în sprijinul operatorilor economici din oraş şi în egală măsură a turiştilor care vor alege să îşi petreacă vacanţele în Hunedoara”, a spus Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.
Întâlnirea are loc astăzi, joi, 11 iunie 2020, la sediul Primăriei municipiului Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul Sorin Marica a votat pentru scutirea medicilor de familie de la plata impozitului pentru cabinete

Deputatul Sorin Marica (foto) (PRO România) crede că noua lege publicată în Monitorul Oficial pe 26 mai, ce prevede faptul...

Continuăm procedurile de transferare a poligonului armatei din proprietatea Ministerului Apărării în proprietatea municipalităţii devene!

Împreună cu deputatul Lucian Heiuş, am avut o întâlnire de lucru la Bucureşti, cu Ministrul Finanţelor Publice, domnul Florin Cîţu.

Anunț de presă

Închide