Pretestări gratuite pentru Cambridge, la Deva

Cristina Ghenea

Elevii care se pregătesc pentru examenele Cambridge, din decembrie, pot beneficia de o pretestare gratuită – oferită chiar de către cunoscuta universitate din Anglia, prin intermediul Asociaţiei Eurolingva.

Astfel, cei care doresc să-şi verifice abilităţile şi cunoştinţele de limba engleză în condiţiile reale, pentru a se familiariza cu atmosfera, rigoarea şi pretenţiile examenului, se pot înscrie pentru susţinerea acestei pretestări, prin e-mail – la adresa [email protected], până la data de 18 octombrie. Subiectele folosite sunt venite direct de la Cambridge, iar după pretestare, lucrările vor fi trimise universităţii britanice, unde vor fi evaluate şi notate. Cele două tipuri de examene pentru care se organizează pretestarea sunt FCE (nivel B2) şi CAE (nivel C1), iar candidaţii vor susţine probe de Writing, Reading, Listening şi Use of English.
De asemenea, organizatorii anunţă că pretestările vor avea loc în data de 20 octombrie a.c., la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean din Deva, strada Gh. Bariţiu, nr. 2, în timp ce examenele Cambridge vor avea loc, în Deva, în 4 decembrie (FCE) şi în 5 decembrie (CAE).

One thought on “Pretestări gratuite pentru Cambridge, la Deva

  • 4 octombrie 2012 la 12:41
    Permalink

    E bine pentru cei care vor sa-si testeze nivelul de limba engleza. Ar trebui sa profite de aceasta pretestare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare