ComunitatePolitica si administratie

Premiază cuplurile care au 50 de ani de căsnicie

Direcția de Asistență Socială Hune­doara anunță că toate cuplurile domiciliate în municipiul Hunedoara care în acest an împlinesc 50 de ani de căsnicie vor fi premiate în data de 1 octombrie 2022, cu ocazia Zilei In­ter­naționale a Persoanelor Vârstnice.

Cartea de identitate și certificatul de căsătorie
„Suntem foarte bucuroși că îi putem sărbători, în fiecare an, pe cei care au dat dovadă de înțelegere și răbdare și care au rămas timp de o jumătate de veac alături de persoana aleasă! Fie­care cuplu ne dă o lecție de viață și este important să le ascultăm po­veș­tile. Cuplurile care s-au căsătorit în mu­nicipiul Hunedoara vor primi la do­mi­ciliu vizita reprezentanților Direcției de Asistență Socială, pentru a se înscrie la „Nunta de Aur”. Cuplurile care locuiesc în municipiul Hunedoara dar s-au că­să­torit în urmă cu 50 de ani în altă lo­calitate pot să depună o cerere la sediul Direcției de Asistență Socială – Com­plexul Comercial Dunărea, Bd. Mihai Viteazul nr. 7A, Hunedoara. Cu­plurile trebuie să se prezinte cu cărțile de identitate și certificatul de căsă­torie, pentru completarea cererii. Ter­menul de depunere a solicitărilor este data de 10 septembrie 2022. Docu­men­tele se pot transmite şi în format digital pe adresa [email protected] ală­turi de acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal şi de ce­rerea completată şi semnată (for­mu­larele pot fi descărcate accesând link-ul următor: https://bit.ly/3Awo5a0 )
IMPORTANT! În cazul în care nu vă puteți deplasa, puteți apela numărul de 0770-472354, de luni până vineri, între orele 8:00 – 13:00, iar angajații Direcției de Asistență Socială se vor de­plasa la domiciliul Dvs.!”, se arată într-un comunicat al celor de la Primăria Hunedoara.