Prefectul, în vizită la ArcelorMittal Hunedoara

Ieri, prefectul de Hunedoara, Călin Marian, a fost într-o vizită de lucru la ArcelorMittal Hu­ne­doara. Prefectul vrea să afle despre acti­vi­tatea principalelor companii din judeţul Hune­doara şi, mai ales, cum pot fi acestea sprijinite pentru a putea fi competitive.
Managerii firmei au prezentat evoluţia din ultimii 10 ani şi proiectele de modernizare a procesului de producţie pentru următoarea perioadă. Potrivit acestora, eficientizarea activităţii şi planul de investiţii depind în mare măsură de rezolvarea principalelor probleme: creşterea preţului la energie electrică şi gaz metan precum şi lipsa forţei de muncă. Pre­fectul judeţului Hunedoara, Călin Petru Ma­rian, a transmis conducerii „ArcelorMittal” că vor fi sprijiniţi pentru ca aceste impedimente să fie depăşite. „Pentru mine, în calitate de pre­fect, este foarte important ca planul de investiţii să fie dus la bun sfârşit, mai ales că producătorul hu­nedorean de oţel colaborează cu firme lo­cale pentru diferite proiecte in­dustriale şi tre­buie să fie competitiv pe piaţa de profil. Pro­ble­ma lipsei forţei de muncă ar pu­tea fi parţial re­zol­vată prin implicarea insti­tu­ţiilor ministerului muncii, a şcolii şi a auto­ri­tăţilor locale, cu spri­jinul nostru, al Instituţiei Pre­fectului. Sprijinim mediul economic hu­ne­do­rean,” a precizat Călin Petru Marian. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cosmin Rădescu vrea să revină la conducerea teatrului din Petroşani

Adriana Năstase Luna trecută, managerul Teatrului Dra­ma­tic „I.D. Sîrbu” din Petroşani a fost con­ce­diat pentru nu s-a prezentat la evaluare.

Vaccinarea contra Covid se prăbuşeşte! În judeţ, ritmul a scăzut aproape la jumătate

Adriana Năstase Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comi­te­tului Naţional de Coordonare a Activităţilor pri­vind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), a anunţat ieri că

Cupa României la aeromodelism, la Simeria, în acest weekend

La sfârşitul acestei săptămâni se va des­fă­şura, pe platoul din apropierea oraşului Si­me­ria, tradiţionala competiţie de aeromodele, Cupa României. Au

Închide