A dat radarul peste cap

Un şofer de 37 de ani, din Peştişul Mic a fost prins circulând cu dublul vitezei maxime admise pe raza unei localităţi. În urma veri­fi­cărilor efectuate de poliţiştii rutieri s-a des­co­perit că nu era singura lui abatere, astfel că s-a ales cu un dosar penal.
„Poliţiştii au înregistrat cu aparatul radar un autoturism care se deplasa cu viteza de 92 km/h, în localitatea Cristur (pe D.J. 687, limita de viteză fiind în zonă de 50 km/h). Auto­turismul a fost oprit în trafic (…) iar în urma verificărilor efectuate, s-a constata că băr­batul avea permisul de conducedre sus­pen­dat”, precizează IPJ Hunedoara. Pe lângă dosarul penal, şoferul va trebui să achite şi amenda pentru viteză. (M.G.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prefectul, în vizită la ArcelorMittal Hunedoara

Ieri, prefectul de Hunedoara, Călin Marian, a fost într-o vizită de lucru la ArcelorMittal Hu­ne­doara. Prefectul vrea să afle despre

Cosmin Rădescu vrea să revină la conducerea teatrului din Petroşani

Adriana Năstase Luna trecută, managerul Teatrului Dra­ma­tic „I.D. Sîrbu” din Petroşani a fost con­ce­diat pentru nu s-a prezentat la evaluare.

Vaccinarea contra Covid se prăbuşeşte! În judeţ, ritmul a scăzut aproape la jumătate

Adriana Năstase Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comi­te­tului Naţional de Coordonare a Activităţilor pri­vind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), a anunţat ieri că

Închide