Pui de bâtlan salvat de poliţişti

Puiul de pasăre nu putea zbura şi ar fi murit de foame sau sfâşiat de câini. A fost descoperit de proprietara unei gospodării din Lăpugiu de Jos, care a sunat la 112.
„Poliţiştii au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112 de o tânără din co­muna Lăpugiul de Jos cum că a găsit lângă gardul casei sale un pui de pasăre ce părea a fi în pericol, întrucât nu putea să zboare şi risca sa fie atacat de câini. În cel mai scurt, timp la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi cei ai Biroului pentru Protecţia Animalelor, care au stabilit că pasărea apar­ţine speciei stârc cenuşiu (bâtlan) şi că se afla într-o stare precară de sănătate, fiind subnutrită şi neputând să zboare”, infor­mează IPJ Hune­doa­ra. Poliţiştii au preluat pasărea şi au în­cre­dinţat-o reprezentanţilor unei asociaţii pentru protecţia acestor exem­plare, care îi va acorda toate îngrijirile necesare. (M.G.)

One thought on “Pui de bâtlan salvat de poliţişti

  • 16 iunie 2021 la 6:54
    Permalink

    Laudabil dar pentru cati copii subnutriti se deplaseaza 5 persoane si-si mai fac si fotografie ? 🙁

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A dat radarul peste cap

Un şofer de 37 de ani, din Peştişul Mic a fost prins circulând cu dublul vitezei maxime admise pe raza

Prefectul, în vizită la ArcelorMittal Hunedoara

Ieri, prefectul de Hunedoara, Călin Marian, a fost într-o vizită de lucru la ArcelorMittal Hu­ne­doara. Prefectul vrea să afle despre

Cosmin Rădescu vrea să revină la conducerea teatrului din Petroşani

Adriana Năstase Luna trecută, managerul Teatrului Dra­ma­tic „I.D. Sîrbu” din Petroşani a fost con­ce­diat pentru nu s-a prezentat la evaluare.

Închide