Septuagenarul austriac condamnat pentru viol, arestat preventiv

Austriacul în vârstă de 70 de ani era că­utat ­de autorităţile judiciare austriece pen­tru constrângere agravată, viol şi vătămare corporală.
Iniţial, bărbatul a fost plasat în arest la do­miciliul său din Geoagiu, însă Curtea de Apel Alba Iulia a revocat măsura înlocuind-o cu arest preventiv şi extrădarea către sta­tul care a solicitat acest lucru. Bărbatul a fost condamnat definitiv în anul 2015 la 7 ani de închisoare, pe motiv că şi-a ame­nin­ţat soţia cu exercitarea de acte de violenţă şi a lovit-o cu pumnul în zona feţei, cons­trân­gând-o să întreţină cu acesta un act se­xual, precum şi acte sexuale orale şi anale.

Fapte petrecute în urmă cu zeci de ani
Anchetatorii austrieci au probat că in­dividul, în perioada 1988 – 1989 şi bătut fosta soţie şi a obligat-o să-i satisfacă fan­te­ziile sexuale. Calvarul femeii a durat până în aprilie 2004, perioadă în care a forţat-o, res­pectiv a încercat să o forţeze de mai multe ori, să aibă contact sexual oral şi anal cu el. Magistraţii din Alba au decis zilele trecute ca austriacul să fie extrădat până în 06.07.2021, perioadă în care se va afla sub arest preventiv. Vogt Manfred a fost prins de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Cri­minale şi cei ai Poliţiei Staţiunii Geoagiu luna trecută. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.