Proxenet căutat în Italia, săltat la Petroşani

Poliţiştii din Petroşani au organizat o ac­ţiune de prindere a bărbatului, după ce au aflat că s-ar afla în capitala Văii Jiului. ”
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Pe­tro­şani şi cei ai Serviciului Investigaţii Cri­minale au efectuat o acţiune pe raza mu­ni­cipiului Petroşani, în urma căreia a fost de­pistat un bărbat în vârstă de 45 de ani, pe numele căruia a fost emis, de către auto­ri­tăţiile statului italian, un mandat european de arestare, solicitându-se extrădarea sa. Din cuprinsul semnalării, rezultă că băr­ba­tul este cercetat de autorităţile italiene pentru fapte ce se regăsesc în legea penală română ca infracţiuni de constituire a unui grup infracţional organizat şi proxenetism”, a informat IPJ Hunedoara. Procurorii Par­che­tului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au decis reţinerea individului pentru 24 de ore şi au cerut magistraţilor arestarea pro­vi­zorie, în vederea predării către autorităţile judiciare italiene. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Septuagenarul austriac condamnat pentru viol, arestat preventiv

Austriacul în vârstă de 70 de ani era că­utat ­de autorităţile judiciare austriece pen­tru constrângere agravată, viol şi vătămare corporală.

Pui de bâtlan salvat de poliţişti

Puiul de pasăre nu putea zbura şi ar fi murit de foame sau sfâşiat de câini. A fost descoperit de

A dat radarul peste cap

Un şofer de 37 de ani, din Peştişul Mic a fost prins circulând cu dublul vitezei maxime admise pe raza

Închide