Şantajată de amant cu filmuleţe erotice

Maximilian Gânju

Femeia a fost ameninţată că va ajunge de râsul lumii, dar mai ales că soţul ei va afla de relaţia extraconjugală. În schimbul tăcerii i s-a cerut să plătească 7.000 de lei, dar să facă amor cu un alt bărbat. Victima s-a dus direct la poliţie.

Dependenţă emoţională
Poliţiştii au fost sesizaţi de femeia şan­tajată în vara anului trecut, iar în urma inves­tigaţiilor s-a ajuns imediat la suspecţi, doi bărbaţi din Hunedoara. Unul dintre ei, de 29 de ani, a fost amantul victimei. Celălalt, de 44 de ani, ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu ea. Potrivit anchetei, iubitul secret al femeii, în cursul lunii iunie 2020, a ame­nin­ţat-o spunându-i că dacă nu va achita suma de 7.000 lei, reprezentând contravaloarea unor contracte de amanet, va posta pe reţe­lele de socializare un filmuleţ în care întreţine un act sexual cu el, dar îi va spune şi soţului ei de relaţie. Al doilea şantajist, prieten al tână­rului, a ameninţat-o că va posta şi el fil­muleţul compromiţător, dacă nu va accepta o relaţie de prietenie cu el. Procurorii au arătat că femeia a dezvoltat o dependenţă emo­ţio­nală faţă de tânăr, fapt dovedit de conver­sa­ţiile purtate prin mesajele aflate la dosar, în care victima îi declara că :”te-am iubit de prima dată când te-am văzut” ori”îl iubesc de nu mai pot”. De acest lucru a profitat in­di­vidul,”solicitându-i diferite sume de bani, bu­nuri şi servicii”, după cum mai reiese din do­sar. Femeia ar fi vrut să divorţeze şi să-şi re­facă viaţa cu noul iubit, însă a aflat că acesta este căsătorit şi că voia doar să profite de banii ei, pentru a-şi acoperi diferite datorii.

„Agăţată” pe Facebook
La scut timp a intrat pe fir şi amicul tâ­nărului, bărbatul de 44 de ani. Acesta a con­tactat-o pe Facebook şi i-a cerut prietenia. ”Deşi nu îl cunoştea, persoana vătămată i-a dat acceptul, iar în discuţiile pe care le-au avut inculpatul i-a făcut avansuri şi com­pli­mente dând de înţeles că doreşte să întreţină cu aceasta acte sexuale. (…) Văzând că nu cedează insistenţelor lui, inculpatul şi-a schimbat radical atitudinea faţă de persoana vătămată începând să-i trimită nenumărate mesaje prin care îi dădea de înţeles că va divulga soţului ei relaţia amoroasă avută cu inculpatul (…) dacă nu acceptă o relaţie cu el”, se arată în anchetă. Cei doi indivizi au fost acuzaţi de şantaj şi trimişi în judecată la Judecătoria Deva. Instanţa l-a condamnat pe tânărul de 28 de ani la doi ani închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, iar celălalt inculpat a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.