Povestea unui devean şi a fiului său, infectaţi cu coronavirus: „Cei din presă ne aduc pachete la poarta spitalului”

16 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Adriana Năstase

Doi deveni, tatăl şi fiul său de patru ani, sunt în spital, la Timişoara, infectaţi cu coronavirus, după ce au venit din Italia în urmă cu o săptămână. Situaţia lor este una mai specială, având în vedere că Tudor, băieţelul lui Andrei Culda a suferit un transplant de măduvă în urmă cu trei ani, după ce a fost diagnosticat cu Sindromul Wiscott-Aldrich.
Întreaga familie a fost în Italia, la Roma, pentru controale medicale, s-au întors marţea trecută şi au fost izolaţi la domiciliu. În urma testării, Andrei şi Tudor au ieşit pozitivi, în timp ce soţia lui Andrei şi fiica mai mică sunt negative. În aceste condiţii, cei doi au fost duşi la spital, la Timişoara.
„Ne simţim bine, Tudor se cam plictiseşte, dar ne mai uităm la desene animate pe laptop. În rest, dimineaţa vine medicul, îmbrăcat în combinezonul special, ne ia temperatura şi îmi dă mie o pastilă. Mâncarea ne-o aduce la uşa salonului, iar după cinci minute ce pleacă cine ne-o aduce, ies şi iau tava cu mâncare. În plus, cei din presă ne aduc pachete, la poarta spitalului, este o solidaritate extraordinară. Nu ştiu unde am putut contracta virusul, poate pe drumul de întoarcere, pentru că la Roma nu erau probleme la momentul în care am fost noi la spital”, a declarat Andrei Culda pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Sunt multe poveşti şi vor mai fi. Important este să fim încrezători că vom trece cu bine de această grozăvie de virus.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jumătate din familia primarului Oancea, în spital!

Şi fiica edilului şef al Devei a fost depistată pozitiv cu coronavirus, tânăra fiind internată la acelaşi spital ca şi...

Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Călan: COMUNICAT DE PRESĂ

Zeci de incendii de vegetaţie în judeţ

Zeci de incendii de vegetaţie uscată au fost stârnite de proprietarii de terenuri care recurg la aceeaşi metodă periculoasă de...

Închide