Popicarii hunedoreni, printre laureaţii Turneului Final individual

11 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În perioada 7-9 februarie 2020, pe Arena de popice aparţinând clubului Inter Petrila, s-au desfăşurat întrecerile ediţiei din acest an a Turneului Final individual la popice pentru juniori U18, în probele de clasic, sprint şi tandem, atât la masculin, cât şi la feminin.

Au fost prezenţi la această competiţie peste 60 de sportivi din ţară, reprezentând 14 cluburi de profil afiliate la Federaţia Română de Popice.
Sportivii de la Siderurgica Hunedoara, pregătiţi de Mănel Manea, au obţinut o serie de rezultate de top, ei aducând la vitrina cu trofee a clubului două medalii de aur, trei de argint şi şapte de bronz. Iată seria rezultatelor obţinute de tinerii popicari hunedoreni: la masculin Adrian Isăilă- aur la individual clasic şi argint la tandem mixt, o medalie de aur la tandem pentru perechea Tudor Opre şi Raul Chiş, ultimul dintre ei cucerind şi o medalie de bronz la sprint.
În întrecerea feminină, Noemi Budoi a câştigat o medalie de argint la individual clasic şi una de bronz la tandem, Erika Kali a adus la palmaresul clubului o medalie de bronz la sprint, Karina Lapoşi – o medalie de argint la sprint şi una de bronz la tandem, împreună cu colega ei de club, Andreea Cărămidariu, iar Eliza Călin o medalie de bronz la individual clasic.
Tânărul sportiv de la Inter Petrila, Alexandru Denis Pădurean, a obţinut medalia de argint la individual clasic.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţul de la Cinciş rămâne în arest

Un tânăr de 21 de ani a ajuns în cele din urmă în arest preventiv, după ce a lăsat un...

Anunţ finanţe, 12.02.2020

Braconierii de comori, în vizorul poliţiştilor

Un raport al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara arată că braconierii de comori dacice continuă să scotocească siturile de...

Închide