Hoţul de la Cinciş rămâne în arest

11 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr de 21 de ani a ajuns în cele din urmă în arest preventiv, după ce a lăsat un bărbat din Valea Jiului fără 300 de franci elveţieni.

Individul a fost arestat de judecătorii deveni, dar a contestat măsura. Tribunalul Hunedoara i-a respins însă acţiunea, astfel că Beniamin Barna îşi va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Tânărul are un cazier bogat, iar la începutul lunii februarie ar fi acţionat la un complex S.P.A. din Deva. Anul trecut, individul a furat 1.000 de lei din poşeta unei femei de la Cinciş. Acesta a câştigat încrederea femeii, motivând că nu are bani şi nici loc de muncă. Victima a vrut să-l ajute şi l-a primit în curtea casei sale. Individul a ochit că femeia şi-a lăsat pe bancheta maşinii poşeta în care avea banii, iar când aceasta nu era atentă, a acţionat. Atunci a fost pus sub control judiciar pentru furt. La scurt timp, în timp ce se afla în zona unui local din Deva, împreună cu alţi tineri, a agresat fizic şi a ameninţat un minor în vârstă de 17 ani. Adolescentul a depus plângere la poliţie în care a relatat incidentul. Motiv pentru care a fost agresat din nou de acelaşi individ. Acum n-a mai scăpat de arest, fiind trimis după gratii. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ finanţe, 12.02.2020

Braconierii de comori, în vizorul poliţiştilor

Un raport al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara arată că braconierii de comori dacice continuă să scotocească siturile de...

Şi-a bătut atât soţia, cât şi fiica

Un bărbat din comuna Peştişu Mic este cercetat penal de către poliţiştii hunedoreni şi nu mai are voie să se...

Închide