Examen de centură pentru karatiştii din Simeria

11 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Clubul Sportiv CFR Simeria a organizat recent în sala de sport a Şcolii Generale “Sigismund Toduţă” din localitate examenul anual pentru acordarea de centură pentru sportivii din localităţile Simeria, Băcia şi Geoagiu, practicanţi ai karate-ului.

La examen au participat 48 de sportivi care au avut ocazia să îşi arate cunoştinţele dobândite pe parcursul anului competiţional 2019. Comisia de promovare în grad şi acordare a centurilor a fost alcătuită din preşedintele clubului Vasile Hriţac, vicepreşedintele clubului Adelin Rotariu, Shihan Nicolae Iordăchescu, Sensei Ion Hriţcu, Senpai Claudia Stănuţ şi Senpai Bogdan Hriţcu, ceea ce a dat greutate şi importanţă concursului.
Cu această ocazie a fost organizată şi festivitatea de premiere a sportivilor anului 2019 la secţia de karate a CS CFR Simeria. Au fost recompensaţi pentru realizările lor în anul competiţional trecut Ionuţ Vesa, Delia Breazu, Paul Todea, Caitlin Solda şi David Todea, toţi participanţi cu rezultate deosebite în competiţiile naţionale şi internaţionale.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Popicarii hunedoreni, printre laureaţii Turneului Final individual

În perioada 7-9 februarie 2020, pe Arena de popice aparţinând clubului Inter Petrila, s-au desfăşurat întrecerile ediţiei din acest an...

Hoţul de la Cinciş rămâne în arest

Un tânăr de 21 de ani a ajuns în cele din urmă în arest preventiv, după ce a lăsat un...

Anunţ finanţe, 12.02.2020

Închide