Florentina Marincu-Iuşco participă la Cupa Balcanică Indoor

11 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În cursul zilei de ieri a fost comunicat lotul cu care România va participe la finalul acestei săptămâni la o nouă competiţie internaţională din calendarul actualului sezon atletic.

Conducerea Federaţiei Române de Atletism a decis ca atleta Florentina Marincu-Iuşco (foto) şi antrenorul acesteia, prof. Nicolae Alexe, să particile cu delegaţia ţării noastre la întrecerile ediţiei din acest a Campionatului Balcanic de atletism în sală pentru seniori, întreceri care se vor desfăşura în Sala Polivalentă Ataturk din Istanbul, Turcia, începând de vineri până duminică.
Delegaţia României pentru acest concurs balcanic are în componenţă 15 sportivi, alături de atleta din Deva fiind nominalizaţi printre alţii şi Andreea Miklos (care recent a avut evoluţii excelente la Viena), Bianca Răzor, Andrea Panţuroiu, Robert Parge, Mihai Donişan, Alin Anton şi Vlad Dulcescu, toţi cu şanse la medaliile balcanice, dar şi cu posibilitatea de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Examen de centură pentru karatiştii din Simeria

Clubul Sportiv CFR Simeria a organizat recent în sala de sport a Şcolii Generale “Sigismund Toduţă” din localitate examenul anual...

Popicarii hunedoreni, printre laureaţii Turneului Final individual

În perioada 7-9 februarie 2020, pe Arena de popice aparţinând clubului Inter Petrila, s-au desfăşurat întrecerile ediţiei din acest an...

Hoţul de la Cinciş rămâne în arest

Un tânăr de 21 de ani a ajuns în cele din urmă în arest preventiv, după ce a lăsat un...

Închide