Ploaie de goluri în Cupa României

Ciprian Marinuţ

Prima etapă a noului sezon a Cupei României, faza judeţeană Hunedoara, în care au fost programate şapte meciuri cu echipe din cele două serii ale Ligii a V-a s-a remarcat printr-un apetit ofensiv deosebit, runda având o medie de 5,6 goluri pe meci.

Partidă cu 13 goluri

În cele şase partide disputate efectiv pe teren, jucătorii au etalat o „poftă nebună“ de fotbal şi au marcat 34 de goluri, astfel că s-a înregistrat o medie de 5,6 goluri pe meci. Meciul vedetă al primei etape preliminare a fost cel dintre Victoria Dobra şi Mureşul Brănişca, încheiat cu scorul de 8-5 după prelungiri, după ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul fusese egal, 5-5. Un număr de zece goluri s-au marcat şi în întâlnirea dintre Dacia Boşorod şi Berianul Beriu, încheiată cu scorul de 8-2. Aproape de media de eficacitate a etapei a fost şi partida dintre Cerna Lunca Cernii şi Minerul Teliuc, încheiată cu scorul de 4-1. Întâlnirea dintre AS Sântămăria Orlea şi Sargeţia Br. Română nu s-a disputat şi a fost câştigată de gazde cu 3-0, la masa verde. În celelalte partide ale turului I al Cupei României, faza judeţeană, s-au înregistrat rezultatele: Ponorul Vaţa – Key Systemsro Ribiţa 0-2; Narcisa Sălaşu de Sus – Măgura Pui 0-1; Mureşul Pricaz – Santos Boz 3-0.
În etapa următoare sunt calificate şi alte şapte echipe mai bine cotate din Liga a V-a care au avut liber în acest prim tur preliminar şi anume: Cetate Răchitova, „U“ General Berthelot, Agrocompany Băcia, Silva Miracol Hărău, Unirea Veţel, Sprint Luncoiu de Jos şi Streiul Baru. Tot în faza a doua vor intra în cursa pentru trofeu şi cele 18 formaţii din Liga a IV-a. Campionatul Ligii a V-a va începe duminică, 26 august şi va alinia la start 23 de echipe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare