„Mascatul” din Hunedoara a fost prins!

Cristina Ghenea

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut de poliţişti după ce a încercat să violeze şase femei. Infractorul îşi urmărea victimele noaptea, până la scara blocului, unde le agresa, încercând să le dezbrace. Procurorii cer astăzi arestarea lui.

Cu antecedente, încă de când era minor

Agresorul se numeşte Nicolae Nimigan (foto) şi are deja la activ o condamnare de patru ani de închisoare, primită pentru tentativă de viol şi tâlhărie în vremea în care încă era minor. Se pare că anii petrecuţi în spatele gratiilor nu l-au liniştit pe hunedorean, căci în urmă cu câteva săptămâni acesta s-a apucat din nou de aceleaşi infracţiuni. Zvonul că un violator în serie umblă liber prin Hunedoara a împânzit rapid întreaga localitate, creând panică în rândul tinerelor. Oamenii vorbeau la fiecare colţ de stradă despre aşa-zisul „mascat” care atacă după lăsarea întunericului, iar zvonurile au şi fost confirmate.

Le ataca, noaptea, la scara blocului

Cu gluga trasă pe cap şi cu mănuşi pe mâini, Nimigan urmărea noaptea diverse tinere care se îndreptau spre casă, agresându-le chiar la intrarea în bloc. Poliţiştii spun că infractorul îşi acosta victimele din spate, le lovea şi le imobiliza, încercând să le dezbrace pentru a întreţine raporturi sexuale cu ele. Nu a reuşit, însă, în nici una din încercări, căci femeile strigau după ajutor şi erau salvate de vecini. „Tinerele, cu vârste între cuprinse între 16 şi 32 de ani, au opus rezistenţă şi au scăpat. În una dintre situaţii, pentru că nu a reuşit să întreţină acte sexuale cu victima, suspectul a agresat-o şi a deposedat-o de suma de 70 de lei.

Este şi hoţ de maşini

De asemenea, în sarcina lui s-au mai reţinut şi fapte de furt, după ce anchetatorii au stabilit că duminică noapte, a furat un autoturism Dacia 1310 dintr-o parcare situată pe strada Viorele, din municipiu, folosind chei potrivite”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. Anchetatorii au mai descoperit că, împreună cu un minor de 17 ani, Nicolae Nimigan a mai furat o maşină, găsită ulterior, într-un garaj, şi a mai încercat să fure alte două, însă n-a reuşit. Tânărul a fost reţinut ieri pentru tentativă de viol, tâlhărie şi furt calificat şi va fi prezentat astăzi magistraţilor de la Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.

7 comentarii la „„Mascatul” din Hunedoara a fost prins!

 • 21 august 2012 la 11:06
  Permalink

  si sa nu-l atarni pe asta de grinda? e mai ieftina sfoara decat anii de puscarie din care oricum n-o sa invete nimic.

 • 21 august 2012 la 12:19
  Permalink

  **** ce isi ia la puscarie :)))

 • 21 august 2012 la 15:16
  Permalink

  il stiu pe papagalul asta,e din micro 7 bl 11;))

 • 21 august 2012 la 16:03
  Permalink

  OOO asta i vecinu meu!!!!!=))))))))

  violatoru drak

  cand era mic a fugit de acasa si a fost dat in urmarire=)))

 • 21 august 2012 la 16:38
  Permalink

  au fost mult mai multe de 6 atacuri! informati-va mai bine!

 • 23 august 2012 la 23:32
  Permalink

  Era un tip de 1.50 inaltime,era un tip care ii placea sa se laude mult…am avut ocazia sa il cunosc personal … nu stiu ce „infractor” periculos poate fii,credca il bateau femeile acelea care a vrut el sa le violeze :))

 • 12 septembrie 2012 la 1:38
  Permalink

  phoai:)) astai din bl11 m7

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare