Planuri îndrăzneţe pentru Cornel Gărdean în 2017

11 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Unul din cei mai valoroşi piloţi de raliuri din judeţ, Cornel Gărdean, aşteaptă cu nerăbdare debutul sezonului 2017 a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Absent aproape tot campionatul trecut, pilotul din Haţeg vrea să urce pe podiumul ierarhiei generale, la finalul acestui sezon.

Podiumul la general, principalul obiectiv
După ce, din cauza unor probleme tehnice ale maşinii sale, Subaru Impreza, a fost nevoit să absenteze aproape tot sezonul 2016, Cornel Gărdean a reuşit o clasare bună în ultima etapă a întrecerii, ocupând locul 2 la general în Trofeul Opel. Prestaţia de la Braşov i-a dat încredere driverului de 29 de ani, sperând ca în 2017 să ocupe un loc pe podiumul clasamentului general la final de sezon. „Pot spune, glumind puţin, că în 2016 am pregătit sezonul din acest an, având în vedere că am lipsit. Aştept startul campionatului precum şi definitivarea regulamentului, pentru a mă pregăti din punct de vedere organizatoric. Obiectivul meu în 2017 e clasarea pe un loc de pe podium la finalul întrecerii şi câştigarea unei etape. Îmi mai doresc titlul pe echipe, cu echipa mea CB Rally West”, a spus Cornel Gărdean.

Caută un debutant
Pilotul din Haţeg a mai afirmat că, de asemenea, una din ţintele echipei sale este susţinerea unui pilot debutant în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. „Vrem să susţinem un pilot, pentru a-şi face debutul în această competiţie. Încă nu am găsit acel debutant şi aşteptăm propuneri din partea celor care vor să participe la această întrecere”, a afirmat Gărdean.

Sezonul începe în aprilie şi se încheie în octombrie
Calendarul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2017 a fost făcut public, el conţinând opt etape. Runda de debut va fi Trofeul Râşnov (22-23 aprilie), urmat de Marele Premiu al Oraşului Braşov (27-28 mai), Trofeul Rânca (10-11 iunie), Trofeul Reşiţa (1-2 iulie), Trofeul Sinaia Forever (22-23 iulie), Trofeul Teliu (2-3 septembrie), Trofeul Câmpulung Muscel (23-24 septembrie) şi Trofeul Opel (14-15 octombrie).  (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Marian Muntean: „A venit timpul să punem capăt!”

Preşedintele şi finanţatorul echipei de handbal Cetate Deva a retras gruparea alb-albastră din Liga Naţională, nemaidorind să o susţină financiar...

Gura lumii 11.01.2017

Uite, dom’le, cum se învârte roata! Ghinion mare pe capul unui şefuleţ de partid din judeţ. După ce l-a făcut...

Bulina neagră 11.01.2017

Ludovic Mihai, bărbat de 44 de ani, din Petrila

Închide