Piesa „Micul prinţ” pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită vineri, 27 martie 2021, de la ora 18:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Mun­tean” din Deva, la spectacolul de teatru “Mi­cul prinţ”, după Antoine de Saint-Exupery.
Trupa de teatru Proscenium a Centrului Cultural Drăgan Muntean din Deva, în­fiinţată prin dezvoltarea cursului edu­ca­tiv-formativ intitulat ”Teatrul ca disciplină de viaţă”, îşi respectă şi în acest an da­toria morală de a onora Ziua Mondială a Teatrului printr-un nou spectacol, inspirat de data aceasta din binecunoscuta po­veste „Micul prinţ”, de Antoine de Saint-Exupery.
Această a cincea premieră a colec­ti­vu­lui de tineri pasionaţi şi talentaţi, dedicaţi cercetării artei teatrale, aduce în faţa spectatorilor o „poveste” cu un adânc me­saj de înţelepciune şi dragoste, de bună comunicare şi trăire spirituală, prin care sun­tem îndemnaţi să ne păstrăm per­manent speranţa către o lume mereu per­fec­tibilă. Putem spune că „acest spec­ta­col este închinat copiilor care vor deveni oameni mari şi oamenilor mari care au fost cândva copii”.
Intrarea la spectacol se va face pe bază de invitaţie. Invitaţiile se pot procura de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 10:00-15:00.
Evenimentul se va desfăşura cu res­pec­tarea măsurilor instituite la nivel naţional, pe perioada stării de alertă, pentru pre­ve­nirea răspândirii Covid -19 (D.G.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liderul sindical Cristian Iştoc: La Termocentrala Mintia riscăm să se producă un dezastru echivalent cu unul nuclear!

Sorina Popa Treaba se îngroaşă în ceea ce priveşte situaţia Termocentralei Mintia şi, implicit a miilor de deveni care sunt...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un consilier al unui edil din zonă funcţionează foarte prost. Duduia, căci e vorba de o...

Bulina albă

Eliza Xandra Enache, atletă la LPS Cetate Deva Pentru că la recentele campionate naţionale de atletism pentru juniorii II a...

Închide