Flacăra Olimpică pleacă la drum prin Japonia

Ceremonia programată cu ocazia startului ştafetei flăcării olimpice a Jocurilor de la Tokyo se va desfăşura fără spectatori, deşi iniţial la eveniment urmau să asiste circa 3.000 de persoane, anunţă presa niponă.
Conform relatărilor din presă, organi­za­torii JO 2020 doresc să evite mulţimile la ple­carea flăcării, pe 25 martie la Fuku­shima, însă publicul va avea voie să asiste ul­terior la derularea ştafetei, lucru necon­firmat încă de Comitetul de organizare Tokyo-2020.
Responsabilii Jocurilor Olimpice din ca­pi­tala Japoniei au anunţat, la sfârşitul lunii februarie, regulile stricte care vor trebui res­pectate de cei care doresc să vadă flacăra trecând, inclusiv interzicerea aplauzelor şi purtarea obligatorie a unei măşti.
Prezenţa în anumite puncte ale traseului va fi doar pe bază de rezervare, iar infor­maţiile referitoare la purtătorii de torţe vor fi comunicate numai în ultimul moment, pentru a evita un public grupat, în confor­mi­tate cu directivele respective. Anumite sec­ţiuni ale ştafetei ar putea fi, de asemenea, anulate pentru a se evita riscul transmiterii co­ronavirusului, au mai precizat organi­za­torii. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Piesa „Micul prinţ” pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită vineri, 27 martie 2021, de la ora 18:00, în Sala

Liderul sindical Cristian Iştoc: La Termocentrala Mintia riscăm să se producă un dezastru echivalent cu unul nuclear!

Sorina Popa Treaba se îngroaşă în ceea ce priveşte situaţia Termocentralei Mintia şi, implicit a miilor de deveni care sunt

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un consilier al unui edil din zonă funcţionează foarte prost. Duduia, căci e vorba de o

Închide