Piaţa Dunărea devine piaţă volantă

Începând de ieri, comercianţii din Piaţa Dunărea pot fi găsiţi în piaţa volantă situată în proximitatea com­plexului comercial. Clădirea urmează să intre în reabilitare – mai precis, vor fi reabilitate complet acoperişul şi insta­laţia electrică.
„Această clădire a stat mai mult goală, încă de la inaugurare. Nu putem obliga pe nimeni să vândă aici, câtă vreme clienţii sunt obişnuiţi să meargă pentru cumpărături în Piaţa Obor. Acolo este un complex mai mare, vin comercianţi din tot judeţul şi, pe timpul verii, din judeţele din sudul ţării, este normal ca hune­dorenii să îşi dorească să aibă de unde alege. Şi aleg să meargă în Piaţa Obor, cu atât mai mult cu cât mulţi dintre ei beneficiază de gratuitate la transportul în comun.
Vom regândi acest complex, după ce terminăm renovarea sa, pentru că din acoperiş plouă şi este nevoie să inter­venim cât mai repede pentru a opri degradarea clădirii. Însă atâta timp cât vremea este frumoasă, piaţa volantă rămâne deschisă şi comercianţii îşi pot vinde fructele, legumele şi lactatele în proximitatea Complexului Comercial Dunărea”, spune Dan Bobouţanu, pri­marul municipiului Hunedoara. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.