Politica si administratie

Petru Mãrginean preia şefia PNL Deva

Oana Mihnea 05 petru marginean

Aşa cum s-a decis în şedinţa din luna decembrie a Biroului Politic al PNL, toţi candidaţii validaţi pentru primării vor fi şi preşedinţi unici ai organizaţiilor în care candidează.
Propunerea a venit din partea copreşedintelui Alina Gorghiu cu scopul de a mai face un pas spre finalizarea procesului de fuziune a vechiului PNL cu PDL. De asemenea, liberalii doresc ca în acest fel să dispară noţiunea de copreşedinte de la nivelul organizaţiilor locale, ele urmând să fie conduse de un singur lider. Având în vedere acest lucru şi ca urmare a faptului că luni, actualul primar al Devei, Petru Mărginean (foto), a fost validat de liberali drept candidat pentru un nou mandat de primar, acesta urmează să preia şi frâiele organizaţiei PNL Deva.
„Da, este adevărat, voi prelua organizaţia municipală. Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu toţi membrii de la Deva pentru a discuta despre acest subiect. Deocamdată, nu pot să spun decât că mă gândesc la o strategie, sunt sigur că voi face echipă bună cu colegii mei. Este mai mult decât evident că organizaţia PNL Deva este cea mai bună şi închegată organizaţie din judeţ“, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN Petru Mărginean, primarul Devei.

One thought on “Petru Mãrginean preia şefia PNL Deva

  • Nu cred ca don Pedro este nepotrivit pentru functia asta. Ma intreb insa, nu organizatia municipala Deva trebuia sa il aleaga ? Si noi liberalii procedam precum comunistii ? Numirile se fac de la Centru ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura