Politica si administratie

Investiţii importante pentru spitalul din Hunedoara

Oana Mihnea 05 Viorel Arion

Primăria Hunedoara îşi doreşte ca în acest an să pună accent  pe domeniul sănătăţii şi să direcţioneze o parte însemnată din bugetul local către spitalul municipal.
Unitatea medicală din Hunedoara a beneficiat în ultima perioadă de suport financiar din partea administraţiei locale, lucru care a contribuit la desfăşurarea activităţii în cele mai bune condiţii. De această dată, primăria doreşte să realizeze câteva investiţii extrem de importante pentru comunitate, sumele necesare proiectelor fiind deja prinse în bugetul local.
„Spitalul municipal din Hunedoara a beneficiat de o serie întreagă de investiţii în ultimii trei ani. Însă foarte important pentru spital este faptul că în cursul acestui an intenţionăm să achiziţionăm un computer tomograf, în valoare de peste 200.000 euro. De asemenea, vrem să dotăm secţia de hemodializă, secţie care este deja modernizată, dar mai are nevoie de anumite echipamente. Sunt deja prinse sume în bugetul pe care urmează să îl aprobăm şi sper ca în cel mai scurt timp, secţia de hemodializă, computerul tomograf, dar şi heliportul, o altă investiţie planificată, să devină funcţionale“, a declarat Viorel Arion (foto), primarul municipiului Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura