Politica si administratie

Candidaţi liberali la primãriile din Simeria, Orãştie, Geoagiu şi Lupeni

Natalia Bumbac 05 vot 90748_1

Organizaţia judeţeană a PNL Hunedoara a stabilit candidaţii la alegerile locale din acest an pentru patru localităţi urbane din judeţ, altele decât cele unde au primari în funcţie. „Candidaturile au fost validate de Birourile Judeţene Permanente reunite ale PNL Hunedoara la propunerea Comitetului Judeţean Executiv. La Primăria Simeria va candida Iulius Bedea, la Orăştie, actualul viceprimar Ioan Popa, pentru Geoagiu a fost validată candidatura lui Radu Bogdan şi la Lupeni, a lui Constantin Brânduşe”, a afirmat deputatul Bogdan Ţîmpău, copreşedintele PNL Hunedoara.
Lasă ministerul pentru primărie
Originar din Simeria, Iulius Bedea ocupă în prezent funcţia de expert superior – Direcţia Generală Fonduri Europene din cadrul Ministerului Dezvoltării, după ce a activat o perioadă în Ministerul Muncii. Contactat telefonic, Iulius Bedea ne-a spus că doreşte să candideze la Primăria Simeria, pentru că are o viziune clară în ceea ce priveşte dezvoltarea oraşului.
Vrea o schimbare
Candidatul liberal pentru Primăria Lupeni, Constantin Brânduşe, are mai multe motive pentru a intra în bătălia electorală, unul fiind nevoia de schimbare. „Candidez pentru că sunt membru PNL şi pentru că în 2012  nu am fost lăsat să candidez. Municipiul Lupeni este cel mai îndatorat şi subdezvoltat din judeţ. Timp de 16 ani a fost condus de acelaşi primar, care acum ar trebui schimbat. Se pot face mult mai multe lucruri, mai ales în ceea ce priveşte atragerea investitorilor”, a declarat Constantin Brânduşe.
Îi place munca în echipă
Radu Bogdan, liberalul care va intra în cursa pentru fotoliul de primar al oraşului Geoagiu, susţine că îi place munca în echipă, fiind absolvent al facultăţii de Psihologie şi că are proiecte prin care să dezvolte urbea. „Sunt membru PNL şi am fost singurul care mi-am anunţat intenţia de a candida. Oraşul Geoagiu oferă oportunităţi în dezvoltarea activităţilor turistice şi agricole. În plus, are legătură directă cu autostrada, ceea ce ar favoriza înfiinţarea unui parc industrial în zonă”, a spus Radu Bogdan.
Pentru primăriile oraşelor şi municipiilor la care nu a fost stabilit un candidat, liberalii vor trebui să aleagă între: Vasile Bârea şi Ionel Adam, la Brad, Adrian Rus şi Valeriu Butulescu, la Petroşani, Alina Cârstoiu şi Nicolae Petroi, la Vulcan, Ilie Botgros şi Adrian Albescu, la Aninoasa, Constantin Zaharie, Ilie Pârvan, Romeo Călin şi Daniel Rebeleş la Uricani, conform informaţiilor transmise de PNL Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura