Petre Nica, dorit în PMP Hunedoara

26 septembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05-petre-nica-17451Maximilian Gânju

Preşedintele organizaţiei PMP Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, şi-l doreşte în echipă pe preşedintele demisionar al sindicatului reprezentativ la nivelul Complexului Energetic Hunedoara, Petre Nica (foto).
Senatorul Vochiţoiu a şi lansat o ofertă fostului lider sindical de a se alătura partidului, în condiţiile în care şi Constantin Jujan, fost director general al CEH, s-a înscris în PMP.  Prietenia dintre Jujan şi Nica este de notorietate încă din vremea când se aflau pe poziţii „adverse”, în condiţiile în care unul reprezenta sindicatul, iar celălalt administraţia.
„Eu aş fi foarte încântat dacă domnul preşedinte Petre Nica ar veni coechipier cu mine. Este un om valoros, are o activitate publică consistentă în spate şi este unul din oamenii care cunosc cu adevărat problemele Văii Jiului, ale mineritului din Valea Jiului, şi mi-l doresc în partid. Nu am vorbit cu dumnealui până acum, cu această ocazie îi fac public invitaţia de a se alătura unui partid care vrea să mişte lucrurile în bine în Valea Jiului, în judeţul Hunedoara şi în România”, spune Haralambie Vochiţoiu, preşedintele PMP Hunedoara.
Petre Nica a demisionat din funcţia de preşedinte al Sindicatului „Muntele“, organizaţie care reprezintă interesele a peste 3.000 de mineri şi energeticieni.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Heliportul de la Hunedoara a fost recepţionat

Din cauza lipsei avizelor necesare în vederea obţinerii unuia sau mai multor culoare de zbor pentru aterizarea elicopterelor, heliportul din...

Bătăliile politice, transformate în plângeri penale la Dobra. Reclamat de foşti colegi, absolvit de instanţă

Un fost consilier local al comunei Dobra a fost achitat definitiv de acuzaţia de conflict de interese, pentru care a...

Canalizarea, coşul de gunoi al Văii Jiului

Operatorul de apă şi canal din Valea Jiului a demarat o campanie de conştientizare a populaţiei cu privire la deşeurile...

Închide