Petiţie on-line pentru redeschiderea Spitalului din Petrila

16 aprilie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Preşedintele PRM Hunedoara, Emanoel Andronache (foto), a iniţiat o petiţie on-line de strângere de semnături pentru redeschiderea Spitalului din Petrila.

„Adresez tuturor locuitorilor oraşului Petrila invitaţia de a se alătura demersului iniţiat de PRM Hunedoara şi care constă în strângerea de semnături în vederea redeschiderii Spitalului din Petrila. Textul petiţiei: «Vreau un oraş european, modern şi sănătos. Semnez şi eu pentru redeschiderea Spitalului Petrila!» După strângerea semnăturilor, acestea se vor depune oficial la Ministerul Sănătăţii însoţite de un memoriu justificativ”, se arată în textul petiţiei.
Potrivit preşedintelui PRM Hunedoara, prin această petiţie se doreşte sensibilizarea Ministerului Sănătăţii despre necesitatea redeschiderii unităţii medicale din Petrila la capacitate maximă. Spitalul a fost închis în 2011, de către Guvernul Boc, atunci când alte 67 de spitale din ţară au trecut prin acelaşi proces. „Ulterior, a fost înfiinţat un centru de permanenţă şi un centru multifuncţional, precum şi o secţie cu 30 de paturi a Spitalului din Petroşani pentru bolnavii de la Interne şi Oncologie. Însă, oamenii au nevoie de mai multe servicii medicale, pentru o analiză de laborator sau o radiografie la plămâni, sunt nevoiţi să meargă la Petroşani”, a declarat Emanoel Andronache. Petiţia a adunat până acum 38 de semnături, putând fi găsită la următoarea adresă web: https://www.petitieonline.com/vreau_un_ora_european__modern_i_sntossemnez_i_eu_pentru_ redeschiderea_spitalului_petrila. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Vili Rupa spune:

    Din 2011 nu mai funcționează acest spital ,nu mai sunt oameni bolnavi în oraș ,ce gândire au funcționarii de la stat ,da ce gândire pot avea politicienii din fiecare partid ,o gândire de needucați ,de înapoiați mintali ,să nu ai tu în oraș un spital pentru cetățeni și un bolnav dacă este în tot spitalul el trebuie să fie deschis pentru a vindeca bolnavul . Revizuiți-vă mentalitatea politicienilor și aprobați vindecarea bolnavilor în spital , fiți oameni între oameni ,nu mai fiți stăpâni peste sclavi .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Funcţia de arhitect-şef rămâne neocupată

Municipiul Hunedoara rămâne în continuare fără un arhitect-şef cu drepturi depline. La concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici...

Angajaţii spitalului devean îşi primesc salariile cu 10 zile întârziere

Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva nu şi-au primit salariile în 15 aprilie şi se pare că nici nu le...

Primarul Florin Oancea este optimist în privinţa transportului public. „Peste două luni, Deva va avea un transport local modern”

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (foto), a declarat, ieri, că operatorul de transport local nu a oprit serviciul, iar autobuzele...

Închide