Mircia Muntean, un an de puşcărie

16 aprilie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

În această lună se va împlini un an de când fostul primar al Devei, Mircia Muntean (foto), a fost condamnat la şase ani de închisoare. Fostul edil şef îşi ispăşeşte pedeapsa în regim închis la Penitenciarul Aiud. Abia în luna iulie a acestui an ar putea beneficia de o schimbare de regim şi de transferul la Penitenciarul Deva – Bârcea Mare.
„Persoana privată de libertate va fi analizată în Comisia de stabilire a regimului în luna iulie 2018 în vederea schimbării regimului. Dacă va fi schimbat regimul de executare, deţinutul va fi transferat la Penitenciarul Deva. Regimul de executare actual este unul închis, regimul următor va fi semideschis”, au informat reprezentanţii Penitenciarului Aiud.
Mircia Muntean a fost condamnat definitiv în 24 aprilie 2017 în dosarul supranumit „Alcoolul la volan”, la doi ani de închisoare cu executare. Pedeapsă la care s-au adăugat şi cei patru ani primiţi pentru abuz în serviciu, în dosarul „Benzinăria Shell”, beneficiul suspendării executării pedepsei fiindu-i revocat. Mircia Muntean a încercat în mai multe rânduri să răstoarne sentinţele prin care a fost condamnat, formulând în instanţă mai multe cereri în acest sens sau exercitând căi extraordinare de atac, precum recursul în casaţie. Până acum, toate cererile i-au fost respinse. (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Petre spune:

    Sa mori in puscarie excrocule. N’ai ce cauta in Deva. Putregaiule.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Petiţie on-line pentru redeschiderea Spitalului din Petrila

Preşedintele PRM Hunedoara, Emanoel Andronache (foto), a iniţiat o petiţie on-line de strângere de semnături pentru redeschiderea Spitalului din Petrila.

Funcţia de arhitect-şef rămâne neocupată

Municipiul Hunedoara rămâne în continuare fără un arhitect-şef cu drepturi depline. La concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici...

Angajaţii spitalului devean îşi primesc salariile cu 10 zile întârziere

Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva nu şi-au primit salariile în 15 aprilie şi se pare că nici nu le...

Închide