Funcţia de arhitect-şef rămâne neocupată

16 aprilie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Municipiul Hunedoara rămâne în continuare fără un arhitect-şef cu drepturi depline. La concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) nu s-a prezentat nici un candidat.

Salariul unui arhitect-şef ajunge la circa 8.900 de lei pe lună. La fel s-a întâmplat şi la concursul pentru funcţia de şef Birou Urbanism din cadrul Primăriei Hunedoara, unde nu s-a înscris nici un candidat. Singura funcţie ocupată în urma concursului organizat de ANFP pentru posturile din aparatul administrativ al municipiului Hunedoara este cea de şef Serviciu Buget Finanţe Contabilitate. Adriana Carla Ita Bistrian este cea care s-a înscris şi a promovat concursul, obţinând 70,6 puncte la proba scrisă şi 73,2 puncte la proba interviului. Rezultatele au fost publicate ieri de către ANFP. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    La cum arata orașul…
    Pune pe unul din cei ce taie frunze la caini în primărie…
    Nu o sa remarce nimeni nici o schimbare…

  2. Ealocin spune:

    Au avut om competent . Nu au incaput cei dinainte de el . Acum nu mai vine ! 🙁

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Angajaţii spitalului devean îşi primesc salariile cu 10 zile întârziere

Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva nu şi-au primit salariile în 15 aprilie şi se pare că nici nu le...

Primarul Florin Oancea este optimist în privinţa transportului public. „Peste două luni, Deva va avea un transport local modern”

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (foto), a declarat, ieri, că operatorul de transport local nu a oprit serviciul, iar autobuzele...

Întrecerile olimpiadei şcolare la tetratlon

Direcţia judeţeană pentru sport şi tineret Hunedoara, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al judeţului, a organizat la finalul săptămânii trecute,...

Închide