Comunitate

„Perlet by Mădălina Bianca”, visul devenit realitate al unei tinere hunedorence

Este tânără, frumoasă și talentată. Se numește Mădălina Bianca Mihăilă (foto) și este din municipiul Hunedoara. De mică a fost fascinată de modă, asta și pentru faptul că mama ei avea o Casă de Modă la Roma, în Italia.

Nu vrea producție în serie
Mădălina a avut curajul să deschidă, cu ajutorul soțului și al familiei acestuia, un atelier de creații de rochii de gală, de mi­rese. Lumini, paiete, dantele, perle. Un podium pe care orice femeie se simte ca o regină, mai ales dacă îmbracă o rochie creată la atelierul Mădălinei. O at­mos­feră chic și creații extravagante. Cu alte cuvinte, „Perlet by MB”.
„Perlet by Mădălina Bianca” a început să funcționeze de scurt timp. Un vis de­venit realitate pentru tânăra creatoare.
„În Italia am început o facultate în do­me­niul modei, dar am revenit acasă, eram printre străini acolo. Iar pasiunea pent­ru creație și croitorie a rămas. Ideile îmi vin în func­ție de eveniment, de ceea ce-și do­resc clientele mele. Mă apro­vi­zionez cu ma­teriale de la furnizori din țară, care aduc marfa din India, Turcia. Lu­crez cu dantele din India și Turcia, foarte fru­moase”, spune Mădălina Bianca Mihăilă.
Dar unde se vede, din punct de vedere profesional, hunedoreanca pasionată de modă? „Evident că vreau să extind ate­lierul, dar nu vreau să produc rochii în serie”, susține tânăra creatoare. Mădălina preferă rochiile tip sirenă, dar și cele tip prințesă. Și, o are ca model pe Coco Chanel. Cel mai mare susţinător al tinerei este, evident, soţul acesteia, Radu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura