ActualitateFlash

Ce mai inventează hunedorenii în materie de evaziune fiscală

Ieri, au fost efectuate două per­cheziții domiciliare, în Deva și Simeria, la patroni care sunt bănuiți că au făcut evaziune fiscală. Se pare că cei doi au prejudiciat bugetul de stat cu aproape 900.000 de lei.

Sechestru asigurător
„Cu ocazia activităților procedurale, ce se circumscriu unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, la locuințele folosite de doi reprezentanți legali ai unei per­soanei juridice (un bărbat și o femeie) au fost identificate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor mai multe documente contabile aparținând societății comerciale, precum și ale altor societăți comerciale administrate de cei doi, dar și diverse contracte de împrumut și respectiv de restituire a unor sume mari de bani.
Totodată, au fost pune în executare două mandate de aducere emise pe nu­mele celor doi reprezentanți ai so­cietății comerciale, ocazie cu care a fost luată măsura sechestrului asi­gu­rator asupra bunurilor mobile și imobile ale celor doi, precum și de poprire asupra sumelor de bani existente în con­turile bancare personale ale aces­tora (până la concurența sumei de 862.239 lei, ce reprezintă prejudiciul creat bugetului de stat prin săvârșirea faptei de evaziune fiscală)”, a declarat comisarul șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura