Actualitate

Trei persoane rănite în urma unui accident pe un bulevard din Deva

Patru autoturisme, dintre care două erau parcate, au fost implicate într-un eveniment rutier produs mier­curi pe un bulevard din Deva, trei persoane, din care una aflată pe tro­tuar, având nevoie de asistenţă me­di­cală, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

A suferit un atac de panică
„Pompierii militari ai Detaşamentului Deva au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier care a avut în Deva, pe Bd. Iuliu Maniu. În urma evenimentului, în care au fost implicate patru auto­tu­ris­me, trei persoane, conştiente şi coo­perante, au avut nevoie de asis­ten­ţă medicală din partea echipajului S.A.J. aflat la faţa locului. O persoană din cele trei se afla pe trotuar şi a suferit un atac de panică, iar celelalte două se aflau în două dintre auto­tu­rismele implicate”, au informat re­pre­zentanţii ISU Hunedoara.
Potrivit sursei citate, unul dintre auto­turismele implicate în accident a dislocat un stâlp de iluminat, după care a lovit un autovehicul şi a ricoşat în alte două, aflate în parcarea amenajată pe marginea părţii carosabile.
„Pompierii au intervenit de urgenţă pentru a preveni un incendiu care ar fi putut izbucni la motorul unuia dintre auto­turisme. Totodată, au asigurat pe întreg perimetrul măsurile de pre­ve­nire a incendiilor şi de sablare a caro­sa­bilului, care se impun în astfel de situaţii”, a menţionat ISU Hunedoara.
Pe durata cercetărilor, circulaţia a fost oprită pe porţiunea Giratoriu Pri­mărie – Intersecţie Piaţa Deva, iar pe celălalt sens s-a desfăşurat îngreunat.
„Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de către organele abili­tate”, a precizat ISU Hunedoara.
Maşinile implicate în accident au suferit avarii. (A. N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura