Pensionară urmărită şi jefuită de un tânăr

21 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tâlharul are doar 18 ani şi a reuşit să-i fure femeii doar telefonul mobil. A fost prins şi arestat preventiv pentru 30 de zile.
Tâlhăria a avut loc în zona de centru a municipiului Petroşani, ziua în amiaza mare, iar autorul, Adrian Furdui, de 18 ani, a fost prins la scurt timp de poliţiştii din Pe­troşani. ”Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana vătămată se de­plasa către intrarea în scara unui bloc situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Pe­tro­şani, moment în care din spatele aces­teia a venit o persoană necunoscută de care a prins-o cu forţă în braţe. Persoana vă­tămată a declarat că a început să strige, moment în care tânărul i-a dat drumul şi a fugit, sustrăgându-i, totodată, un telefon mobil din buzunarul hainei, a cărui valoare este de aproximativ 1.000 de lei”, a infor­mat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.
Femeia de 68 de ani, din Petroşani, şi-a recuperat telefonul de la poliţişti iar autorul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au obţinut ares­tarea preventivă a individului, chiar dacă acesta a cerut judecătorului să fie pla­sat în arest la domiciliu. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tineri din Gorj, la furat în Petroşani

Cei doi suspecţi au 19 şi 16 ani şi au fost prinşi de un jandarm aflat în timpul liber. Acesta...

Caravană mobilă de vaccinare împotriva Covid la Orăştioara de Sus

O echipă de voluntari formată din medici şi asistente de la Spitalul Judeţean Timi­şoara, coordonată de prof.univ. dr. Dorel Săndesc,...

Bărbat din Deva cercetat sub control judiciar pentru spălare de bani, trafic cu mercur şi braconaj arheologic

Un bărbat de 30 de ani, din Deva, a fost reţinut de poliţişti fiind acuzat de spălare de bani şi...

Închide