Femeia care-i făcea curăţenie în casă i-a furat 53.000 de euro

21 februarie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

S-a întâmplat în municipiul Deva, în a doua perioadă a anului trecut. Banii, lei şi valută, erau într-un seif cu cifru montat într-o cameră a apartamentului în care locuieşte proprietara. Femeia care-i făcea curăţenie în casă a reuşit să fure peste 50 de mii de euro, sumă care a ajuns la soţul acesteia, reţinut şi el de poliţişti pentru complicitate.
„În urma activităţilor investigative deru­late, în data de 14.01.2021, poliţiştii Birou­lui Investigaţii Criminale Deva au pus în exe­cu­tare un mandat de percheziţie şi au luat măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 ore faţă de o femeie de 37 de ani, din mu­nicipiul Deva, bănuită de comiterea in­frac­ţiunii de furt calificat. Poliţiştii au stabilit că femeia, care avea acces în locuinţă pentru activităţi de curăţenie, în perioada august-decembrie 2020, în mod repetat, a sustras diferite sume de bani şi bijuterii dintr-un seif cu cifru montat într-o cameră a imobilului persoanei vătămate, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 53.000 euro. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, faţă de femeie fiind instituită măsura preventivă a controlului judiciar”, a informat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au pus în executare un mandat de aducere pe numele soţului femeii de ser­viciu, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Deva, bănuit de complicitate la furt calificat. Anchetatorii au stabilit că bărbatul a be­neficiat indirect, în mod repetat, de sumele de bani sustrase de soţia sa, şi ştia că provin din furt. Ba chiar o sfătuia şi o încuraja să comită infracţiunile. (M. Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nutu spune:

    Nu cumva e vb de claudiu roznovan si sotia lui ? Ei au mai facut asa ceva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pensionară urmărită şi jefuită de un tânăr

Tâlharul are doar 18 ani şi a reuşit să-i fure femeii doar telefonul mobil. A fost prins şi arestat preventiv...

Tineri din Gorj, la furat în Petroşani

Cei doi suspecţi au 19 şi 16 ani şi au fost prinşi de un jandarm aflat în timpul liber. Acesta...

Caravană mobilă de vaccinare împotriva Covid la Orăştioara de Sus

O echipă de voluntari formată din medici şi asistente de la Spitalul Judeţean Timi­şoara, coordonată de prof.univ. dr. Dorel Săndesc,...

Închide