Sport

Pe val şi la Dunăre

11 x 2 autobergamo futsal (3)Autobergamo Deva a securizat succesul contra rivalilor de la Informatica Timişoara printr-o victorie la Galaţi, scor 5-3 (3-1), în faţa celor de la United, una dintre grupările incomode ale Ligii I de futsal. Trupa antrenată de Florin Ignat s-a impus fără emoţii şi şi-a permis chiar luxul de a utiliza şi jucători care nu au prins echipa în duelul cu bănăţenii.
Continuitate în victorii
United a început cu speranţe şi tupeu şi a reuşit să deschidă scorul printr-o execuţie de excepţie a lui Lascu. Imediat, Autobergamo a accelerat şi a preluat controlul jocului, marcând trei goluri consecutive până la pauză. Manya a reuşit egalarea, Cristi Matei a adus pentru prima dată avantaj de 2-1, iar Adrian Moţ a stabilit scorul la pauză  la 3-1 pentru gruparea din Deva. Gălăţenii şi-au scos orgoliul la rampă în debutul reprizei secunde şi au redus din diferenţă la 2-3, însă Cristi Matei a refăcut ecartul de două goluri, scor 2-4. Acelaşi Cristi Matei a deviat în propria poartă un şut al unui adversar şi diferenţa de scor a fost din nou minimă, 3-4. Finalul a aparţinut echipei mai puternice, iar golul lui Pânzaru a securizat victoria, ducând scorul la 5-3 pentru Autobergamo. „Echipa a jucat pragmatic la rezultat, obiectivul principal fiind victoria. Cred că băieţii s-au impus fără emoţii, dovadă că antrenorul Florin Ignat şi-a permis luxul de a folosi şi jucători care au stat doar pe bancă împotriva celor de la Informatica”, afirmat Dorin Popa, finanţatorul echipei Autobergamo. Cu această victorie, trupa alb-vişinie acumulează 24 de puncte şi rămâne pe locul doi, la un punct distanţă de City’us Tg. Mureş, care are două meciuri jucate în plus. Următoarea partidă a devenilor, ultima din turul acestui campionat, se va juca sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 17.30, pe teren propriu, contra echipei Clujana Cluj.
Futsal / Liga I – Rezultatele etapei a 12-a
CSMS Iaşi – Spicom Sfântu Gheorghe 2-0; Clujana Cluj-Napoca – Galactic Focşani 7-0; City’us Târgu Mureş –  Concordia Chiajna 9 – 2; Muncitorul Reşiţa – KSE Târgu Secuiesc 7 – 1; Informatica Timişoara – Dunărea Călăraşi  5-3;  United Galaţi – Autobergamo Deva 3 – 5; Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – a stat. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura