Paznicul spitalului, înjunghiat de un pacient

3 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

Un bărbat de 59 de ani, din Uricani, internat în secţia de Interne a Spitalului Municipal Lupeni, l-a înjunghiat, miercuri seara, de mai multe ori pe agentul de pază al unităţii sanitare. Paznicul intervenise într-un conflict spontan, creat între personalul medical şi pacientul agresiv.

Era în sevraj alcoolic
Unul dintre pacienţii Secţiei de Interne, care era internat de mai multe zile, a făcut o criză de nervi şi a început să ameninţe personalul medical, cu un cuţit. „Bărbatul era de trei zile în spital şi se afla în sevraj alcoolic, acesta fiind motivul pentru care a avut această ieşire necontrolată. Probabil că era agitat că nu poate să consume alcool, fiind sub supravegherea permanentă a medicilor”, a declarat Dorel Neamţu, managerul Spitalului Municipal Lupeni. În momentul în care au observat că gluma se îngroaşă şi că pacientul nu încetează cu ameninţările de cuţit, angajaţii unităţii sanitare au anunţat poliţia.

L-a vizitat la spital
În intervalul de timp în care a fost făcut apelul către 112 şi momentul în care oamenii legii au ajuns la spital, paznicul unităţii sanitare, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, s-a ales cu mai multe plăgi înjunghiate. „Rănile nu sunt grave, sunt produse la nivelul gambei, iar agentul de pază a primit toate îngrijirile medicale, dar nu a rămas internat”, mai spune managerul Spitalului Municipal Lupeni. De cealaltă parte, potrivit oamenilor legii, atacatorul a fost internat la Spitalul Municipal din Petroşani, la secţia de Psihiatrie. „Victima nu a depus nici o plângere împotriva celui care l-a rănit, şi din câte am înţeles, nici nu doreşte să o facă. Mai mult, în această dimineaţă, paznicul l-a vizitat la spital pe pacientul agresiv, întrucât cei doi locuiesc în acelaşi oraş şi probabil că se cunosc”, a declarat comisarul şef Ion Bârdea, adjunctul şefului Poliţiei Lupeni.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Pieton accidentat grav

Un bărbat, de 60 de ani, din Deva, a ajuns la spital în stare foarte gravă, după ce a fost...

Bulina neagra

Ioan Mitru, locuitor din Deva Pentru că şi-a violat cu bestialitate fiica vitregă, de care a abuzat într-o pădure de...

Bulina alba

Mihai Leu, fost boxer profesionist şi pilot auto Pentru că şi-a amânat plecarea în concediu cu familia, ca să poată...

Închide