Partide amicale de fotbal pentru echipele din judeţ

14 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Cetate a câştigat în deplasare cu Unirea Alba
Echipa de fotbal CNS Cetate Deva îşi continuă pregătirile pentru returul de campionat şi a disputat un nou meci amical, tot în deplasare, dar la Ciugud, unde a întâlnit o formaţie din acelaşi eşalon şi serie, Unirea Alba Iulia. Amicalul s-a încheiat cu scorul de 1 – 0 în favoarea echipei devene, unicul gol fiind înscris de Ilie, în minutul 35. Intrat în repriza a doua, portarul Coman a apărat în minutul 77 o lovitură de la 11 metri executată de Selagea.
Antrenorul Ioan Petcu i-a trimis în teren, în prima repriză pe: Raţ – Kelemen, Radak, Dina, Roşie – Mirică, Boldea, Cocan, Lupu – Muscă, Ilie. Iar în repriza a doua au mai intrat Coman în poartă, Jude, Fetiţa, Andile, Passi şi Tevo, ultimii trei fiind jucători de culoare, aflaţi în probe la Deva.
„A fost un joc bun, disputat pe un teren tipic ca la ţară. Bine măcar că a fost uscat şi s-a putut juca, pentru că la Oarda de Jos (unde a fost iniţial programat jocul) terenul a fost inundat. Băieţii s-au mişcat bine, chiar am dominat în prima parte. După schimbări, aşa cum se întâmplă de obicei, ne-am clătinat un pic în joc, dar e tonic pentru moral că am obţinut prima victorie. Au lipsit de la acest meci Mărmănean şi Suciu, ambii accidentaţi, dar nu e nimic grav, de luni ni se vor alătura la antrenamente”, a declarat Ioan Petcu, antrenorul principal al lui CNS Cetate.

CS Hunedoara s-a impus, din nou, cu Dacia Orăştie
Hunedorenii au avut programat meciul retur de verificare cu Dacia Orăştie, partidă care s-a disputat pe terenul de la Pricaz şi s-a încheiat cu scorul de 6 – 0 (2 – 0) pentru formaţia hunedoreană. Au marcat pentru CS Hunedoara, Kocsis, două goluri în prima repriză, Dulap, Tecsi şi Savu, plus un autogol al gazdelor în repriza a doua.
Cei doi tehnicieni Mircea Alic şi Raul Spătaru au încercat mai multe formule de joc pe care probabil le vor folosi şi în returul de campionat, iar portarii au avut fiecare câte 30 la dispoziţie.
„Putem spune că a fost un antrenament, disputat din păcate pe un teren denivelat. Mai bine jucam la Hunedoara şi acest meci, dar acum asta a fost. În aceste condiţii, principala noastră grijă a fost să ne ferim de accidentări, aşa că acest joc nu a fost deloc edificator pentru noi. Cel mai important fapt e că nu au apărut accidentări, repet. Acesta de acum va fi şi lotul pentru retur, nu mai vine şi nu mai pleacă nimeni”, a declarat Mircea Alic, antrenorul principal al CS Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
I se spune violenţă în familie

Un bărbat din Hunedoara a fost bătut de nevastă. În urma unei discuţii purtată în contradictoriu, femeia de 60 de...

Lovită pe trecerea de pietoni

O femeie de 69 de ani, din Deva, a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină...

Au intrat peste un bătrân în casă şi l-au tâlhărit

Un pensionar de 84 de ani, din Lupeni, a fost bătut şi ameninţat cu un cuţit de trei tâlhari, până...

Închide