Patru popicari de la Inter Petrila, selectaţi la lotul naţional

14 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sportivii de la secţia de popice a CS Inter Petrila, pregătiţi de antrenorul Marcel Dobrică, au început în forţă noul an şi au cucerit patru medalii, din care două de aur şi două de argint la Campionatul Naţional de la Ploieşti.

Tandemul Alexandru Ionesi – Liviu Matei a câştigat medalia de aur, iar perechea Denis Pădurean şi Claudiu Feier au cucerit medalia de argint în aceeaşi probă, fiind o finală între petrileni. Alexandru Ionesi a cucerit aurul la proba de sprint, iar Claudiu Feier, medalia de argint.
Pe 9 martie va începe şi Campionatul Naţional al seniorilor, acolo unde Inter Petrila îşi doreşte cel puţin o medalie de bronz. Mai exact, pe data de 9 martie seniorii vor intra, acasă, cu CFR Cluj, în lupta pentru podium. “Sunt foarte mulţumit de începutul de an pe care l-am avut. Toţi cei patru popicari medaliaţi sunt selectaţi în lotul naţional care în luna martie va susţine un meci de verificare în compania actualei campioane mondiale, Serbia. Avem popicari de perspectivă care pe lângă faptul că merg şi la şcoală, vin şi la antrenamente. Sunt mândru de ei“, a spus Marcel Dobrică.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Partide amicale de fotbal pentru echipele din judeţ

Echipa de fotbal CNS Cetate Deva îşi continuă pregătirile pentru returul de campionat şi a disputat un nou meci amical,...

I se spune violenţă în familie

Un bărbat din Hunedoara a fost bătut de nevastă. În urma unei discuţii purtată în contradictoriu, femeia de 60 de...

Lovită pe trecerea de pietoni

O femeie de 69 de ani, din Deva, a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină...

Închide