I se spune violenţă în familie

14 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un bărbat din Hunedoara a fost bătut de nevastă. În urma unei discuţii purtată în contradictoriu, femeia de 60 de ani n-a stat prea mult pe gânduri şi şi-a luat la pumni soţul care o combătea.

Ce să facă fără nevastă?
Oamenii legii au stat de vorbă cu soţul bumbăcit şi în urma evaluării puteau emite un ordin provizoriu de protecţie, însă omul n-a vrut să-şi pună consoarta pe drumuri şi s-a opus. „Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată de un hunedorean în vârstă de 59 de ani despre faptul că a fost lovit de către soţie. Patrula care s-a deplasat la faţa locului a constatat că, pe fondul consumului de alcool şi în urma unor discuţii contradictorii, bărbatul a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către soţia sa, în vârstă de 60 de ani“, potrivit IPJ Hunedoara. Poliţiştii i-au făcut dosar penal femeii şi o cercetează pentru violenţă în familie.

Snopită în bătaie de propria fiică
Un alt caz în care victima şi-a iertat agresorul a avut loc în comuna Romos.
O bătrână de 90 de ani a fost bătută cu pumnii şi o coadă de mătură de propria fiică. Bătrâna s-a plâns unui vecin, iar acesta a sesizat autorităţile. Şi de data aceasta scandalul a pornit de la consumul de alcool. „Şi în acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. De asemenea, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului în vederea emiterii ordinului de protecţie provizoriu, însă partea vătămată s-a opus emiterii acestuia”, au arătat poliţiştii.

O palmă îl ţine cinci zile pe „tuşă“
Şi la Petroşani a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, unde o femeie în vârstă de 34 de ani a cerut ajutor pentru că a fost agresată.
Victima le-a spus poliţiştilor că soţul său, în vârstă de 40 de ani, a lovit-o cu palma. Poliţiştii au constatat că sunt îndeplinite toate condiţiile necesare eliberării ordinului de protecţie provizoriu, iar femeia a fost de acord cu acest lucru. Aşa că bărbatul acesteia nu se mai poate apropia cinci zile de casă. Poliţiştii continuă cercetările, şi în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lovită pe trecerea de pietoni

O femeie de 69 de ani, din Deva, a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină...

Au intrat peste un bătrân în casă şi l-au tâlhărit

Un pensionar de 84 de ani, din Lupeni, a fost bătut şi ameninţat cu un cuţit de trei tâlhari, până...

Primăria Deva a stabilit locurile din municipiu unde se vor vinde mărţişoare

Aproximativ 70 de comercianţi din judeţele Hunedoara, Timiş, Arad şi Teleorman au solicitat, până acum, Serviciului Administrare Domeniu Public şi...

Închide