Organizaţia USR Deva a rămas, din nou, fără preşedinte

28 mai 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Deşi pandemia a mai liniştit, cumva, viaţa politică din judeţ şi nu numai, iată că la USR Deva lucrurile nu stau aşa. Pare un blestem pe această organizaţie, care nu reuşeşte să se stabilizeze în ceea ce priveşte conducerea.

Demisie totală
Anul trecut, USR Deva a avut trei conduceri, iar anul acesta două. Recent, Bianca Samfiroiu (foto) a demisionat din funcţia de preşedinte al acestei filiale de partid. Scandalurile s-au ţinut lanţ de useriştii hunedoreni, au fost excluderi din partid, contestaţii peste contestaţii. Şi, nici până astăzi, cei care au reclamat că au fost daţi afară din USR nu au primit un răspuns.
Bianca Samfiroiu a fost desemnată la şefia USR Deva în 23 ianuarie 2020, după ce la 1 ianuarie 2020 fusese aleasă conducerea organizaţiei devene a USR. Ca la ei, la nimeni, aşadar. Iar acum, Samfiroiu a demisionat nu numai de la conducerea USR Deva, dar şi din partid. Aşa susţine Pollyanna Hangan, preşedinta organizaţiei judeţene Hunedoara a USR.
„Da, Bianca Samfiroiu a demisionat din funcţia de preşedintă a USR Deva, demisia e completă şi din partid. Din motive personale a demisionat. Dar, sperăm să revină, ea rămâne o susţinătoare a USR. Conducerea organizaţiei a fost preluată de unul dintre vicepreşedinţi”, a declarat Pollyanna Hangan, liderul useriştilor din judeţ. Samfiroiu ar fi urmat să candideze pentru un loc în Consiliul Local Deva, la alegerile locale. Reamintim că Gabriel Ilieş este candidatul USR pentru postul de primar al Devei.

Testul, alegerile locale
Vom vedea ce se va întâmpla cu USR Hunedoara, având în vedere scandalurile care nu se mai opresc din sânul organizaţiei. Conducerii centrale pare să nu-i pese de toată tevatura care se petrece la noi în judeţ. Singurul lucru care poate dovedi cine are dreptate, care dintre membri au greşit, sunt alegerile locale, mai exact, scorul obţinut de userişti.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Un doctor spune:

    Ferească Dumnezeu! Un astfel de partid să guverneze în țara noastră? Mai hilar de așa nu se poate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Viorel Sălan: „După adoptarea moţiunii «Vela», demisia ministrului ar fi fost un gest de onoare“

În discuţia pe care am avut-o cu senatorul PSD Viorel Sălan (foto), acesta se referă la modul în care Ministerul...

Bulina neagră, 29.05.2020

Geanina Larisa Mihoc,  tânără din municipiul Lupeni Pentru că este cercetată în stare de arest după ce a comis zeci...

Bulina albă, 29.05.2020

Vasilică Potecă, prefectul judeţului Hunedoara Pentru că este preocupat, în această perioadă grea, să sprijine agenţii economici hunedoreni, lucru constatat...

Închide