Opt maşini furate, depistate de RAR Hunedoara

03 rar HunedoaraNatalia Bumbac

Activitatea Registrul Auto Român (RAR) Hunedoara se dovedeşte a fi una extrem de bogată. Lucru dovedit de numărul mare de proprietari de autovehicule din judeţ care au apelat la serviciile reprezentanţei.
Potrivit datelor furnizate de RAR Hunedoara, în 2015 au fost eliberate în total 9.043 de certificate de identitate pentru vehicule (CIV), dintre care 6.873 pentru autoturisme, 1.393 pentru autoutilitare, 33 pentru autobuze, restul fiind eliberate pentru microbuze, remorci, tractoare ş.a. De asemenea, au fost făcute modificări în cărţile de identitate la 7.784 de vehicule şi s-au efectuat 3.670 de verificări tehnice în vederea redobândirii certificatului de înmatriculare. RAR Hunedoara a mai eliberat de la începutul acestui an peste 13.000 de certificate de autenticitate, majoritatea lor fiind pentru autoturisme. În timpul verificărilor efectuate, specialiştii RAR Hunedoara au descoperit opt vehicule, care erau date în urmărire de către autorităţi.
RAR Hunedoara a mai efectuat pentru 10.481 de vehicule inspecţia tehnică periodică (ITP). Aici sunt incluse atât ITP pentru vehiculele înmatriculate în România sau în alte state, cât şi inspecţiile întreprinse odată cu eliberarea CIV, în vederea înmatriculării în România.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.