Operatorul Brai Cata depune din nou gunoiul la deponeul ecologic

21 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Adunarea generală a Acţionarilor de la ADI Deşeuri Hunedoara nu s-a ţinut ieri, din lipsă de cvorum, a declarat directorul Dan Stoian pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Lucrurile însă s-au mai liniştit faţă de săptămâna trecută în ceea ce priveşte relaţiile comerciale dintre operatorii Brai Cata şi Supercom. Adică, cele două firme au semnat un contract nou şi cei de la Brai Cata au din nou acces la deponeul ecologic de la Băcia.
Directorul ADI Deşeuri Hunedoara, Dan Stoian, susţine că în prezent activitatea Brai Cata este monitorizată pe o perioadă de 90 de zile, aşa cum este precizat în contractul dintre operator şi Asociaţie. Brai Cata şi Supercom au încheiat un nou contract, au stabilit reeşalonarea datoriei şi plata la depunerea gunoiului pe deponeu la o zi.
Dan Stoian i-a informat pe primarii care au fost prezenţi ieri la şedinţa AGA despre situaţia gunoiului în judeţ. Directorul ADI Deşeuri Hunedoara susţine că dacă operatorul Brai Cata va încălca noul contract încheiat cu cei de la Supercom, atunci lucrurile se precipită. ”Dacă va fi încălcat din nou contractul, atunci, fiind în perioada de monitorizare, vom putea rezilia contractul cu Brai Cata, unilateral”, a afirmat Dan Stoian, directorul ADI Deşeuri Hunedoara.
Stoian spune că, dacă lucrurile nu vor merge bine, va trebui să fie organziată o nouă licitaţie pentru desemnarea unui operator de gunoi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
De şase luni, proiectul de reabilitare a DJ 687 Hunedoara-Călan bate pasul pe loc . Funcţionarii cu banii, constructorul cu… aşteptarea

Povestea reabilitării Drumului Judeţean Hunedoara-Călan pare desprinsă din filmele cu Stan şi Bran. Asta, pentru că, după ce mai multe...

Apa Serv Valea Jiului îşi pregăteşte viitorii meseriaşi

Operatorul de apă şi canal din Petroşani a intrat într-un proiect cu un liceu din Petrila, în urma căruia mai...

Bulina neagră, 22.10.2019

Andrei Iosub, tânăr din Valea Jiului Pentru că a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia la trei...

Închide