OLIMPICE. Sunt şi japonezi care nu vor Jocurile Olimpice la Tokyo

O femeie japoneză, în vârstă de 53 ani, a fost arestată de poliţie după ce a încercat să stingă flacăra olimpică cu un pistol cu apă, în momentul trecerii ştafetei prin prefectura Ibaraki.
Conform înregistrărilor video, femeia a aş­tep­tat liniştită cu pistolul de apă în mână până când alergătorul care ţinea torţa în mână a ajuns în apropierea sa, iar în acel mo­ment a îndreptat “arma” către flacără, stro­pind-o de câteva ori, fără să reuşească însă să o stingă.
Femeia a fost imediat înconjurată de agenţi de poliţie, fiind reţinută. Ea şi-a asumat gestul său, declarându-se împotriva organizării Jo­cu­rilor Olimpice, în contextul pandemiei de coro­na­virus.
Zico ,legenda fotbalului brazilian, în prezent director tehnic la clubul din oraşul Kashima, a dat startul ştafetei în prefectura Ibaraki, el fiind desemnat de către organizatori pentru că a condus naţionala Japoniei la câştigarea trofeului în Cupa Asiei în 2004.
Flacăra olimpică urmează să viziteze cele 47 de prefecturi ale Japoniei până la cere­mo­nia de deschidere a Jocurilor Olimpice, pro­gra­mată pe 23 iulie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La ce visează Marian Drăgulescu

Cei trei gimnaşti români, aflaţi în can­to­namentul de la Izvorani, alături de antre­norii Lăcrămioara Modovan, Cristi Modo­van şi Ştefan Gal,

Cei mai buni de la turneul de la Alba Iulia

Echipa de fotbal juniori U 13 de la CSM Deva a participat recent la un puternic tur­neu desfăşurat la Alba

Echipele hunedorene de Liga a III-a se pregătesc de noul sezon

La echipa CS Hunedoara au expirat la fi­na­lul lunii trecute, mai précis pe 30 iunie, con­tractele majorităţii jucătorilor şi a

Închide