La ce visează Marian Drăgulescu

Cei trei gimnaşti români, aflaţi în can­to­namentul de la Izvorani, alături de antre­norii Lăcrămioara Modovan, Cristi Modo­van şi Ştefan Gal, au primit din partea COSR echipamentul pentru Jocurile Olim­pice de la Tokyo.
Marian Drăgulescu (foto), în vârstă de 40 de ani, are trei medalii la Jocurile Olim­pice, toate obţinute în 2004, la Atena, argint la sol, bronz cu echipa şi bronz la sărituri. El a declarat că visul său de a cu­ceri medalie olimpică de aur este încă viu, înaintea celei de-a cincea sa participări la Jocurile Olimpice.
„Dintotdeauna mi-am dorit să câştig medalia de aur, este singura medalie din palmares care îmi lipseşte. Am fost foarte aproape în 2004, am fost şi favorit în 2008, atât la sol, cât şi la sărituri, dar în continuare visul meu este viu, speranţa moare ultima. Lupta va fi cu mine însumi, nu mă interesează de ceilalţi concurenţi. Fiecare competiţie îşi are povestea şi istoria ei. Am fost şi favorit şi am greşit, sau au fost anumite competiţii unde nu am fost favorit şi am câştigat”, a declarat Drăgulescu.
La rândul său, Larisa Iordache a de­cla­rat: „Tokyo va fi o provocare pentru mine. Nu mai am nimic de pierdut, sper să fim cu zâmbetul pe buze după ce vom ter­mina competiţia”. Larisa Iordache a cu­ce­rit şi ea o medalie la Jocurile Olimpice, bronz cu echipa, în 2012, la Londra.
„Faptul că nu am şanse la medalii, nu mă descurajează. Mi-am dorit să fiu la Jocurile Olimpice şi o să fie o onoare să concurez pentru România”, a spus Maria Holbură.Maria Holbură va participa în premieră la Jocurile Olimpice.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.