Juniorii de la Viitorul Hunedoara, debut victorios în noua formula

La turneul de fotbal pentru juniori, competiţie dotată cu trofeul „NIVEACUP” ediţia 2021 desfăşurat la Alba Iulia au fost prezenţi şi juniorii de la noul club, Viitorul Hunedoara, cu o echipă de juniori U11, pre­gă­tită de Ovidiu Muntean.
Câştigătoarea turneului a fost declarată for­maţia Viitorul Hunedoara care a învins în fi­na­lă, cu scorul de 4-1, pe AF Optimum Alba-Iulia.
Organizatorii au acordat şi trei premii in­di­vi­duale pe care le-au adjudecat fotbalişti. Astfel, cel mai tehnic jucător al turneului-Eduard Mateescu, cel mai bun fundaş-Rareş But­naru iar cel mai bun portar a fost de­clarant Lucas Barna.
Lotul echipei Viitorul: Kevin Horopciuc, Denis Oprişoni, Teodor Szalay, Rareş Butnaru, Luca Hengheriu Răzvan Balaban, Darius Toma, Iosif Lingurar, Lucas Barna, Darius Condiescu, Luca Matescu , Vladimir Chirica şi Alexandru Barticel, antrenor Ovidiu Muntean.
De menţionat că Viitorul Hunedoara vine în competiţii ca urmare a reorganizării clubului ACS –MF Hunedoara şi îl are ca şi preşedinte pe Vasile Bucuci . Noul preşedinte, care are o misiune im­por­tant, va fi sprijinit în desfă­şu­rarea activităţilor pen­tru echipele de juniori de către Dănut Tom­şa şi de antenorul Ovidiu Munteanu. În pe­ri­oa­da următoare se va alătura acestui nou proiect şi fostul intern­a­ţio­nal hunedorean, Flo­rea Văetuş.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.