FlashPolitica si administratie

Olandezii de la Philips vor să mai deschidă o fabrică în judeţ

05 CJ OlandeziOana Mihnea

Vineri, o delegaţie olandeză a fost prezentă în judeţul nostru pentru a discuta cu reprezentanţi ai administraţiilor locale şi judeţene despre viitoare investiţii şi posibile cooperări pe termen lung, menite să vină în sprijinul comunităţii hunedorene.
Delegaţia a fost formată din Consulul Onorific al Olandei la Cluj, Wouter Reijers, Consilierul Economic al Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, Huub Drabbe, preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Olandeze, Robin van Rozen, dar şi reprezentanţi ai cunoscutei companii Philips. Compania Philips are deja deschisă o fabrică la Orăştie care produce expresoare de cafea, pe care le exportă în toate colţurile lumii.
„A fost o vizită prin care olandezii şi-au exprimat dorinţa de a continua afacerile pe care deja le dezvoltă la noi în judeţ. Avantajul nostru constă în forţă de muncă, prezenţa unor universităţi importante, în special cea din Petroşani, unde se pot crea programe de învăţământ şi forţă de muncă calificată şi stabilitatea economică a ţării noastre ca şi membră a Uniunii Europene. Olandezii sunt interesaţi să dezvolte activitatea fabricii de la Orăştie şi să mai construiască încă una în viitorul apropiat. Ne-au spus că doresc să facă o vizită prin judeţ pentru a identifica un loc potrivit pentru aceasta. De asemenea, vor să vadă stadiul actual al aparaturilor medicale din spitalele noastre şi să vină cu oferte. Am stabilit că la sfârşitul lunii octombrie să avem următorul contact şi să facem un tur al judeţului. Iniţiativa pentru o viitoare colaborare a venit din partea lor“, a declarat Adrian David, şeful administraţiei judeţene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura