Octogenară lovită mortal de o maşină

2 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bătrâna voia să traverseze şoseaua de centură a Petroşaniului printr-un loc ne­per­mis. A fost lovită în plin de un autoturism şi rănită grav. Câteva ore mai târziu, femeia a murit la Spitalul de Urgenţă Petroşani.
„Un bărbat de 30 de ani, din judeţul Hune­doara, care conducea o autoutilitară pe DN 66, pe raza municipiului Petroşani, a sur­prins şi accidentat o femeie de 82 de ani, din municipiul Petroşani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Fe­meia fost transportată de către un echipaj medical la Spitalul de Urgenţă Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a decedat”, a precizat IPJ Hunedoara.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a dovedit că nu băuse înainte de a urca la volan. Bărbatul este cercetat penal pen­tru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, ancheta urmând să stabilească dacă a avut partea sa de vină în producerea acci­dentului mortal. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pentru că le-a ajuns cuţitul la os, sindicaliştii de la Termocentrala Mintia ameninţă cu noi proteste

Adriana Năstase Sindicaliştii de la Cartel Alfa, filiala Hu­ne­doara, au solicitat prefectului să convoace Comisia de Dialog Social, având în...

De 28 de ani, fără Mişa Klein

Mircea Crivăţ Au trecut 28 de ani de când cel mai cunoscut şi apreciat fotbalist hunedorean, Michael Klein, a trecut...

Vaccinare împotriva Covid -19 şi pentru cadrele didactice din Geoagiu

Magdalena Şerban Ministerul Educaţiei a anunţat că 193.573 de angajaţi din sistemul naţional de învă­ţă­mânt, adică 50,3 la sută, şi-au...

Închide