Tâlharul din Vulcan rămâne în arest

2 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tribunalul Hunedoara a respins con­tes­taţia lui Ovidiu Griga, recidivistul arestat în baza unui mandat emis de Judecătoria Petroşani, după ce a urmărit o fată, a bătut-o şi apoi a tâlhărit-o. Magistraţii a două instanţe de judecată au reţinut faptul că recidivistul a comis tâlhăria la doar o lună de la eliberarea din puşcărie.
Infracţiunea a avut loc luna trecută în Vulcan, iar recidivistul şi-a urmărit victima, a prins momentul când a intrat în scara blocului unde locuieşte tânăra şi a acţionat fiind atras mai ales de telefonul mobil al acesteia. A agresat-o şi i-a luat cu forţa rucsacul din spate şi telefonul mobil.
Individul a fost prins şi dus la sediul Poliţiei Municipiului Vulcan pentru audieri, poliţiştii găsind asupra sa şi bunurile furate de la tânără. Griga este autorul mai multor tâlhării şi ţintea doar femei. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Octogenară lovită mortal de o maşină

Bătrâna voia să traverseze şoseaua de centură a Petroşaniului printr-un loc ne­per­mis. A fost lovită în plin de un autoturism...

Pentru că le-a ajuns cuţitul la os, sindicaliştii de la Termocentrala Mintia ameninţă cu noi proteste

Adriana Năstase Sindicaliştii de la Cartel Alfa, filiala Hu­ne­doara, au solicitat prefectului să convoace Comisia de Dialog Social, având în...

De 28 de ani, fără Mişa Klein

Mircea Crivăţ Au trecut 28 de ani de când cel mai cunoscut şi apreciat fotbalist hunedorean, Michael Klein, a trecut...

Închide