O reputată actriță va conduce Teatrul Dramatic „I.D. Sârbu” din Petroșani

25 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate


Irina Burghiu Anuțoiu este noul manager interimar al teatrului din Petroșani, după ce Consiliul Județean Hunedoara a respins contestația lui Cosmin Rădescu. Astfel, s-a semnat și un contract de management pe o perioadă de maximum 120 de zile, perioadă în care se vor face demersurile pentru organizarea unui nou concurs pentru ocuparea postului de manager al instituției.

“Președintele Consiliului Județean Hunedoara, domnul Mircea Flaviu Bobora, a semnat dispoziția privind aprobarea rezultatului final al evaluării anuale a managementului la Teatrul Dramatic „I.D. Sârbu” din Petroșani.  
Nota obținută de către domnul Cosmin Rădescu în urma evaluării este 6,37, care a rămas neschimbată în urma respingerii contestației depusă de acesta, notă care atrage încetarea activității de manager conform prevederilor legale în materie și clauzelor speciale din contractul de management.

În consecință, începând cu data de joi, 25 aprilie 2019, prin dispoziție a Președintelui, a fost numit un manager interimar la Teatrul Dramatic „I.D. Sârbu” din Petroșani în persoana doamnei Irina Burghiu Anuțoiu – actor în cadrul instituției de cultură. Facem precizarea că doamna Irina Burghiu Anuțoiu a obținut nota 10 la proiectul de management pe care l-a depus în cadrul concursului organizat pentru ocuparea postului de manager în anul 2017, notă care o recomandă să conducă interimar cu bune și foarte bune  rezultate această instituție de cultură”, se arată într-un comunicat al CJH.
Irina Burghiu Anuțoiu cunoscută cu numele de scenă “Irina-Bodea“ s-a întors de puțin timp cu un premiu național la un festival de teatru. Actrița a fost recompensată cu” Premiul publicului”, la Bacău.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Spor la treaba noului manager !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Copil în stare gravă, după ce a căzut de la etajul 4 al hotelului Rusca din Hunedoara

  Un copil de 13 ani a fost internat în stare gravă miercuri seara în Spitalul municipal din Hunedoara, după...

Consilier local nou la Deva

  Ieri, a depus jurământul, în ședința ordinară a Consiliului Local Deva, noul consilier local din partea PNL. Este vorba...

Lansare de carte: Monografia comunei Lelese

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat cu Primăria Comunei Lelese, organizează în ziuade...

Închide