Medalii naţionale pentru luptătorii deveni

5 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La Sfântu Gheorghe s-au desfăşurat întrecerile etapei finale din cadrul Campionatelor Naţionale şcolare la lupte libere, competiţie la care au fost prezenţi cei mai buni sportivi juniori, calificaţi după desfăşurarea etapelor pe euroregiuni.

Şi de această dată elevii – sportivi legitimaţi la Liceul cu Program Sportiv „Cetate“ Deva s-au aflat printre medaliaţii etapei finale, ei aducând la palmaresul clubului devean cinci medalii, din care una de aur şi patru de bronz.
Cea mai valoroasă medalie a fost cucerită de către Andreea Bocănici (în foto alături de antrenorul ei), componentă a lotului naţional de junioare, cea care s-a impus şi a câştigat întrecerile din cadrul categoriei 61 de kg. Sportiva de la LPS Cetate Deva este antrenată de prof. Suraj Moravan, la fel ca şi colega ei Sara Bichescu, clasată pe locul al treilea, medaliată cu bronz la categoria 65 de kg. Alte două medalii de bronz au fost cucerite de către surorile Mirabela şi Andrada Văcăraşu, prima la categoria 65 de kg, iar cea de a doua la 49 de kg, ambele fiind antrenate la liceul devean de Cosmin Gheorghe Văcăraşu. Ultima medalie de bronz i-a revenit sportivei Andrea Vraci, care s-a clasat pe locul al treilea la categoria 46 de kg, ea fiind pregătită de către prof. Ioan Ailincăi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O reputată actriță va conduce Teatrul Dramatic „I.D. Sârbu” din Petroșani

Irina Burghiu Anuțoiu este noul manager interimar al teatrului din Petroșani, după ce Consiliul Județean Hunedoara a respins contestația lui...

Copil în stare gravă, după ce a căzut de la etajul 4 al hotelului Rusca din Hunedoara

  Un copil de 13 ani a fost internat în stare gravă miercuri seara în Spitalul municipal din Hunedoara, după...

Consilier local nou la Deva

  Ieri, a depus jurământul, în ședința ordinară a Consiliului Local Deva, noul consilier local din partea PNL. Este vorba...

Închide